Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
adik1692:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi mam pytanie co ten kitserver mi da nowego ???? bo niewiem czy go ściągać??? pliss o pomoc??? Co on da?? podejrzewam że stroje ale jakieś nowe od niedawna?? odpiście moja proźba :D z góry dzieki
--- Koniec cytatu ---
to se przeczytaj co Master_Rafael napisal:
Sprawdzony i przetestowany przeze mnie kitserver w wersji 9.2.0 by Robbie & juce. Na 100% działa z crackiem 1.0, 1.2 i 1.3 do gry, oraz wspiera wszystkie exe od wersji 1.0 do 1.3!!!. Działają nazwy piłek i nazwy piosenek & posiada działający folder GDB, dodatkowo umożliwia wybór dodatkowych kitsów z folderu GDB podczas gry (wymaga odpowiedniej nazwy folderów z kitsami, natomiast zmiany dokonuje się przyciskami "1" i "2" na klawiaturze podczas wyboru stroju w menu gry przed meczem). Na chwilę obecną ta wersja jeszcze nie obsługuje dodatkowych kitsów dla bramkarzy !!
to chyba jasne ze ten kitserver dziala z najnowsza wersja wydana przez Konami (PES 2010 v.1.3)
sebaks:
Mam problem. Gdy zainstalowalem Tranceshine Patch 2010 Version 1.4 to kariera przestala bys spolszczona i wtedy w kiitserwerze kliknalem detach i wszystko bylo z powrotem spolszczone lecz nie byl juz wlaczony Tranceshine Patch 2010 Version 1.4. Chce zeby ten patch dzialal tak zeby kariera byla spolszczona, prosze o pomoc!
FrAnK8_CFC:
sebaks usun plik text_7 z dt05_e.img
sebaks:
a gdzie znajde ten plik ??
arturox:
w kitserwerze znajduje się ten plik
Nawigacja
[#] Następna strona