Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (48/484) > >>

Tranceshine:
Sprawdziłem co nieco, niektórzy mają problemy z logami i strojami prawdopodobnie przez nowy kitserver, być może jest on wadliwy... polecam wersje 9.04 wgrać wtedy do patcha:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ps. podobno nie współpracuje on własnie z Konami 1.01 łatką i dlatego wyszedł specjalnie dla tej łatki kitserver oznaczony 9.05

EjPii:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa się nie znam, Antimadrista się też nie zna...ale Ty się znasz! :) czekamy więc na Twojego patcha :)

--- Koniec cytatu ---
Chodzi o staty piłkarzy! Zresztą widzę, że jakakolwiek krytyka to natychmiast: "bo Polak zawsze marudzi". Tak krytykuję, bo dawanie Casillas'owi reakcji SŁABSZYCH od Dudka świadczy o lekceważącym(?) podejściu do patcha. Tak samo De La Red i Torres w kadrze Realu. Oczywiście można to samemu poprawić w 10 sekund, ale to także jest niedopatrzenie w zespole, który jednak koło Barcy/MU/Chelsea ma najwięcej gwiazd i największą ilość lepszych i gorszych kibiców.
Pokaż mi osobę, która się zgodzi dać Casillas'owi 88 reakcji. Samemu się nie robi tych statystyk "bo nigdy nie uważałem go za najlepszego bramkarza świata"  :-\

Sanktis90:
Guumal weź nie pierdu.. daj spokój bo patch jest dobry tylko Ty coś pojebałeś albo masz coś nie tak:D Pozdro!!! Patch supcio:))

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi o staty piłkarzy! Zresztą widzę, że jakakolwiek krytyka to natychmiast: "bo Polak zawsze marudzi". Tak krytykuję, bo dawanie Casillas'owi reakcji SŁABSZYCH od Dudka świadczy o lekceważącym(?) podejściu do patcha. Tak samo De La Red i Torres w kadrze Realu. Oczywiście można to samemu poprawić w 10 sekund, ale to także jest niedopatrzenie w zespole, który jednak koło Barcy/MU/Chelsea ma najwięcej gwiazd i największą ilość lepszych i gorszych kibiców.
Pokaż mi osobę, która się zgodzi dać Casillas'owi 88 reakcji. Samemu się nie robi tych statystyk "bo nigdy nie uważałem go za najlepszego bramkarza świata"  :-\

--- Koniec cytatu ---
Jesli oceniasz moje umiejętności po reakcji Cassilasa to gratuluje :) być może miał on mieć po prostu o 10+ i tak to jakoś przegapiłem/pozostawiłem z błedem? Z resztą niewiem po co ta cała dyskusja, zmień sobie wg Twojej wielkiej wiedzy a najlepiej zmień patch bo Cassilas ma tu mniej reakcji i nie uważam go za mistrza.

Sanktis90:
Niech ktoś mi powie bo ściągłem sobie twarze dla kilku zawodników i jak wchodze w ich foldery to pliki są podpisane ich imieniem więdz gdzie mam to wkleić???? bo jak wklejam w dt0c.img to nic to nie daje jeszcze błędy się robią plisss o odpowiedź :))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej