Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (478/484) > >>

Zayebisty_:
U mnie jest wszystko ok . Ściągnąłem spolszczenie od Rafaela i jest giit .. Tyylko jest jedna rzecz .. To cholerne wychodzenie z gry w karierze ... Gram barceloną i co jakiś czas wychodzi mi do windowsa ... Wku...a mnie to ..  :-X

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam 2 pytania:
1.Mianowicie kiedy będzie wersja 1.5?
2.Czy będzie spolszczenie do tego patcha?

--- Koniec cytatu ---

1.)Jak bedzie to bedzie
2.) spolszczenie jest jedno to kazdego patcha wiec wystarczy poczytac i wszystko bedzie wiadomo a nie idziesz na łatwizne !!!

szymek4561:
Diego ja nie ide na łatwiznę.Pousuwałem to co miałem i działa.Ja się tylko pytam........

RobSoN7:
Mam pytanie.. Czy można do wersji 1.4 zainstalować patch pesedit 1.4 ??  :)

Rohbar:
Witam! Mam pewien problem z tym patchem i mam nadzieje ze pomożecie mi go rozwiązać. A mianowicie zainstalowalem go i wsyztsko byloby pieknie gdyby nie kilka irytujacych faktów. Najgorsze jest to ze nie moge grac w tryb ligi mistrzów, bo przy odpalaniu meczu gra wychodzi to windowsa i wyskkuje blad. W tym samym trydbie rowniez pozamieniane sa logo i stroje zespolow. Grając Milanem wyskoczyl mi herb dynama moskwy i stroje teg zespolu. Jak sie pozniej okazalo większość zespołow ma pozamieniane herby i stroje. Ligą niemiecka nie da sie grac, bo wszyscy zawodnicy sa tacy sami (lysi) i nazywaja sie player 1, player 2 itp. a nazwy zespołow to Team A, Team B itp. tyko herby druzyn sa dobre. W lidze angielskiej zmienily sie tylko herby druzyn nazwy pozostaly takie same, ale być może tak ma byc.

To by bylo natyle:/ Czy ktoś wie lub ma jakis pomysl jak to rozwiązać?

Z góry dzięki
Rohbar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej