Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (479/484) > >>

Zayebisty_:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam! Mam pewien problem z tym patchem i mam nadzieje ze pomożecie mi go rozwiązać. A mianowicie zainstalowalem go i wsyztsko byloby pieknie gdyby nie kilka irytujacych faktów. Najgorsze jest to ze nie moge grac w tryb ligi mistrzów, bo przy odpalaniu meczu gra wychodzi to windowsa i wyskkuje blad. W tym samym trydbie rowniez pozamieniane sa logo i stroje zespolow. Grając Milanem wyskoczyl mi herb dynama moskwy i stroje teg zespolu. Jak sie pozniej okazalo większość zespołow ma pozamieniane herby i stroje. Ligą niemiecka nie da sie grac, bo wszyscy zawodnicy sa tacy sami (lysi) i nazywaja sie player 1, player 2 itp. a nazwy zespołow to Team A, Team B itp. tyko herby druzyn sa dobre. W lidze angielskiej zmienily sie tylko herby druzyn nazwy pozostaly takie same, ale być może tak ma byc.

To by bylo natyle:/ Czy ktoś wie lub ma jakis pomysl jak to rozwiązać?

Z góry dzięki
Rohbar

--- Koniec cytatu ---

Też tak miałem . Może grasz na savie z orginalnej wersij pesa ? Albo źle zainstalowałeś kitserver . Spróbuj jeszcze raz wszystko od nowa zainstalować ..

Rohbar:
Tak gram na save'ie z oryginalnej wersji więc to może byc prawda. Ale dlaczego liga niemiecka jest tak zrobiona? Bo to raczej nie przez poprzednie save'y :/

staruch:
A przeczytałeś informacje po instalacji... Nie skopiowałeś folderu Konami do moich dokumentów. Czytać moi mili. :)

Folder do skopiowiania powinieneś mieć tam gdzie masz zainstalowaną gre. Nie jestem pewien, raz tylko instalowałem ten dodatek i nie przypadł mi do gustu.

Rohbar:
No ale własnie chodzi o to ze skopiowalem ten folder. Ogólnie zrobilem wsyztsko co bylo napisane w instrukcji

edit - sprawa wyjasniona. Przy kopiowaniu tego folderu Konami zmienilem jego nazwe na KonamiI i dlatego mialem takie problemy. Teraz juz wsyztsko gra. Dzięki za pomoc :D

Sanktis90:
Zawsze jak wgrywa się coś nowego to usówa starego to jest proste jak barszcz :// żal do was!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej