Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (49/484) > >>

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiech ktoś mi powie bo ściągłem sobie twarze dla kilku zawodników i jak wchodze w ich foldery to pliki są podpisane ich imieniem więdz gdzie mam to wkleić???? bo jak wklejam w dt0c.img to nic to nie daje jeszcze błędy się robią plisss o odpowiedź :))

--- Koniec cytatu ---
Każde twarze które dodajesz musisz przypisać w pliku EDIT do danego gracza, można to zrobić edytorem o którrym juz nie raz pisałem w tym temacie :) ale jeśli sie nie znasz mozesz poprzypisywac twarz czy włosy do np dwóch piłkarzy, wtedy bedzie... hm smiesznie (w najlepszym wypadku) a w najgorszym - crash gry.

Sanktis90:
To nie kąbinuje  :D zresztą niech będzie jak jest teraz :) jest fajna strona jeszcze z dodatkami do pesa na tej stronie wychodzą szybciej dodatki niż na naszej polskiej ale strona jest nie po polsku i nie pisze gdzie co wkleić trzeba samemu dochodzić do tego a powiedz mi TRANCESHINE kiedy będzie inna muzyka w grze????? bo ta co jest podstawowa w menu to do szału doprowadza:// :)

Patrol_1993:
Shevcenko nie jest w Chelsea
i możesz zrobić orginalny znaczek SERIE A
i dodać piłki nowe/stadiony
ligę brazylijską :) Chociaż co niektóre zespoły :>>

Sanktis90:
No sprzydało by się Club Brazylijski tam gdzie gra RONALDO!!! i dodać stadiony:) ale dodać nie podmienić ale raczej się nie da chyba co do stadionów://  i MUZYKE do MENU bo jest chałowa  :(

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEShevcenko nie jest w Chelsea
i możesz zrobić orginalny znaczek SERIE A
i dodać piłki nowe/stadiony
ligę brazylijską :) Chociaż co niektóre zespoły :>>

--- Koniec cytatu ---
Kolego coś masz źle i tyle Ci powiem...

REJESTRACJA lub LOGOWANIENo sprzydało by się Club Brazylijski tam gdzie gra RONALDO!!! i dodać stadiony:) ale dodać nie podmienić ale raczej się nie da chyba co do stadionów://  i MUZYKE do MENU bo jest chałowa  :(

--- Koniec cytatu ---
muzyki w menu nie używam (wyciszona) :) ale pomyślę o tym dla Was :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej