Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
gago21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzesc mam taki problem gram kariere w Pes10 jestem w 2014 roku w czerwcu w przerwie transferowej gdzy chce włączyc nastepny tydzien gra zatrzymuje się....
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to jest zdjęcie w jakim miejscu zatrzymuje się..Gram na Tranceshine Patch 2010 Version 1.4.pozdrawiam i czekam na odpowiedz
--- Koniec cytatu ---
mam identyczny problem i nie wiem co zrobic
yumago:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie jest wszystko ok . Ściągnąłem spolszczenie od Rafaela i jest giit .. Tyylko jest jedna rzecz .. To cholerne wychodzenie z gry w karierze ... Gram barceloną i co jakiś czas wychodzi mi do windowsa ... Wku...a mnie to .. :-X
--- Koniec cytatu ---
mam doklandnie ten sam problem, mniej wiecej po 3 tygodniach w karierze wywala mnie do windowsa i wyskakuje wysylanie raportu, wie ktos jak rozwiazac ten problem?
Zayebisty_:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam doklandnie ten sam problem, mniej wiecej po 3 tygodniach w karierze wywala mnie do windowsa i wyskakuje wysylanie raportu, wie ktos jak rozwiazac ten problem?
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie da sie tego chyba rozwiązać ... Trzeba czekać na Tranceshine Patch 2010 Version 1.5 ... Miejmy nadzieje że ten błąd nie będzie nas już dręczył xdd
Gipsu22:
po co zadajcie ciągle te samo pytanie kiedy będzie 1.5 version na pewno się pojawi gdzieś w lutym z nowym transferami i poprawkami , wystarczy czekać a pojawi się za nie długo ;)
pozdrawiam
lex1:
nawet fajny patch troche na nim grałem,potestowałem :D polecam
Nawigacja
[#] Następna strona