Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (51/484) > >>

mrozek184:
Mam problem =) więc jak włączam gre jest wszystko pięknie gdy chce zagrać trening albo UEFe to dochodzi tylko do tego że wybieram zespoły włączam START i pfff... pulpit... ;/ ma ktoś tak ? Jakie porady ?

Neru14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwrzucilem tego nowego ofa i wszystko pieknie , tylko grajac lige mistrzow w tablicy wynikow nie ma nazwy klubow tylko puste miejsce heh sprawdzie czy tez tak macie ? i jak temu zaradzic ? ( wczesniej tak nie bylo i gdy wrzucam wczesniejszy of to jets ok wtedy )

--- Koniec cytatu ---

koles!!!!!!!!!!! u mnie jest dokladnie to samo!!!!!!! jak gram w lige mistrzów tez na tablicy wyników nie mam nazw klubów

shark:
Cz

Mam problem. Mianowicie kiedy wgrywam wszystko instaluje kitserver wszystko ok ale jak wlaczam gre to mi wyskakuje ze "program Pro Evolution Soccer 2010 przestał działać" (jbc. pracuje na Viscie). nie wiem co robić, pomóżcie z gory thx ;]

Neru14:
uruchom jako administrator

Sanktis90:
Słuchaj TRANCESHIN nie wiem co tu jest grane nie chce nażekać na twojego patcha ale K**** jednym słowem mi się Zdupił :///

i nie wiem od czego zrobiłem tak jak w instrukcji co do procenta to samo i....

Po 1 Nie mam strojów dla połowy drużyn >:(
Po 2 Jak wybrałem Barcelone to się jebie...  >:( nie ma cherbu barcy ani nazw zawodników://
Po 3 jak przez chwile w głównym menu nic nie robiłem to włączyło się demko meczu i po chwili mi pojawił się błąd i zamkneło mi aplikacje  >:( Co tu się do cholery dzieje z tym patchem Czyja tu wina??? Patcha?? Kompa?? i jak kompa to dlaczego??

Pomóż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plissssss!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej