Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (52/484) > >>

Patrol_1993:
Wy macie orginalny znaczek SERIE A ?
Bo ja mam jakiś pesowy..

shark:
dzieki wielkie ;]

a poza tym to patch smiga ;]

★THenry14★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESłuchaj TRANCESHIN nie wiem co tu jest grane nie chce nażekać na twojego patcha ale K**** jednym słowem mi się Zdupił :///

i nie wiem od czego zrobiłem tak jak w instrukcji co do procenta to samo i....

Po 1 Nie mam strojów dla połowy drużyn >:(
Po 2 Jak wybrałem Barcelone to się jebie...  >:( nie ma cherbu barcy ani nazw zawodników://
Po 3 jak przez chwile w głównym menu nic nie robiłem to włączyło się demko meczu i po chwili mi pojawił się błąd i zamkneło mi aplikacje  >:( Co tu się do cholery dzieje z tym patchem Czyja tu wina??? Patcha?? Kompa?? i jak kompa to dlaczego??

Pomóż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plissssss!!!

--- Koniec cytatu ---
Na pewno nie wina patcha , bo u wszystkich działa dobrze. Nie jest to też wina kompa , a raczej twoja , bo coś źle zrobiłeś przy instalacji patcha  :)

GuumaL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoles!!!!!!!!!!! u mnie jest dokladnie to samo!!!!!!! jak gram w lige mistrzów tez na tablicy wyników nie mam nazw klubów

--- Koniec cytatu ---

Mam to samo , oraz ten wielki rażący bład z kulbami i strojami . ; | Ale co tam , pewnie to tylko sporadyczne przypadki , bo zapewne Tranceshine uwaza , ze jest wszystko genialnie zrobione .

Milan65:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam to samo , oraz ten wielki rażący bład z kulbami i strojami . ; | Ale co tam , pewnie to tylko sporadyczne przypadki , bo zapewne Tranceshine uwaza , ze jest wszystko genialnie zrobione .

--- Koniec cytatu ---
Też tak mam i w Polsce gra Boenisch i jakiś Włoch

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej