Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
wojtekk5:
Tranceshine w następnej wersji nie zapomnij zmienić nazwy piłek bo są te stare nazwy a piłki nowe !!!
OutBreak:
@PaTcHmAkErEk^^
Tworca pisal ze nie interesuja go ani 2 ligi ani polska ekstraklasa wiec nie bedzie ich robil. Mysle ze naciskanie nie zacheci go do tego a wrecz wywaola odwrotny efekt ^^
Pinio:
Witam, zainstalowałem patcha, wszystko ok poza tym, że czasami pojawiają się czarne tekstury. Jednak mam jeden problem. Nie działają mi nowe śpiewki :/ Cały czas są te "PES'owskie"... Wkleiłem je i rozpakowane i spakowane do Kitservera i nic :/ Ocb?
adik1692:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@PaTcHmAkErEk^^
Tworca pisal ze nie interesuja go ani 2 ligi ani polska ekstraklasa wiec nie bedzie ich robil. Mysle ze naciskanie nie zacheci go do tego a wrecz wywaola odwrotny efekt ^^
--- Koniec cytatu ---
ale gdyby zrobil Lecha i Legie (Wisla juz jest) napewno wiecej osob by sie zainteresowalo jego patchem....
skoro ludzie nie maja radosci z tych druzyn w rzeczywistym swiecie pucharow europejskich w tym sezonie to niech zobacza np. Lecha w fazie grupowej Ligi Mistrzow w Pes-ie..
kemot00:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, zainstalowałem patcha, wszystko ok poza tym, że czasami pojawiają się czarne tekstury. Jednak mam jeden problem. Nie działają mi nowe śpiewki :/ Cały czas są te "PES'owskie"... Wkleiłem je i rozpakowane i spakowane do Kitservera i nic :/ Ocb?
--- Koniec cytatu ---
mam identyczny problem prosze pomuszcie
Nawigacja
[#] Następna strona