DZISIAJ ŚCIĄGŁEM TEGO PATCHA TRANCESHINE I SIĘ BARDZO ZAWIODŁEM A MIANOWICIE CHODZI MI O GRE W TYM PATCHU!!! TEN PATCH JEST WIELKI NIE WYPAŁ CO DO PROWADZENIA ZAWODNIKAMI I GRANIEM OGÓLNIE CO Z TEGO ŻE MA RÓŻNE DODATKI JAK TRANCE NIE POPRACOWAŁ NAD GRĄ.. JEST SPÓŹNIONA I NIE DOKŁADNA... LEPSZY TRANCESHINE BYŁ DO PESA 2009 NIE POLECAM!!!
nie musisz uzywać caps locka (taki przycisk), nikt niema problemu z czytaniem a jesli niewiesz gdzie się on znajduje to juz Ci piszę - całkowicie po lewej stronie, na środeczku
(na klawiaturze oczywiście, nie na monitorze) i od kiedy to grywalność zależy od patcha, prędzej od samej gry... jest kilka sztuczek na zwolnienie gry, poprawienie gry bramkarza czy coś w tym stylu ale to leży w zakresie każdego z osobna (PES 2010 Editor v1.1), ja z tym nie kombinowałem i tyle bo po co, jedni mówia ze gra jest za wolna, inni że za szybka...wszystkim sie nie dogodzi prawda? i niewiem czemu jakieś ktoś ma opóźnienia, może za słaba karta? może za mało RAMu? ja takich rzeczy nie doswiadczyłem... a wogóle najlepiej to kup sobie FIFE 2010, jest perfekcyjna na PC...i bez "opóźnień" ,polecam!
PONAWIAM! czy sa wszytskie druzyny z LM i LE ?!
Myśle że z LM są prawie wszystkie oprócz może z 3 (Maccabi chyba niema) a w LE to chyba napewno niema wszystkich... przekonaj się najlepiej sam bo nie jestem w stanie wszystkiego pamiętać
to tylko 117 mb...
tez bym zastapil holenderska nasza skorumpowana polska liga xDD heeh ,,pacz'' ogolnie bylby zajebistyyyyy poprostu palce LiZaC hehe
jak juz pisałem wcześniej niema mowy o lidze polskiej.. po prostu szkoda mojego czasu na taką słabą ligę, wyjdzie patch jakiś typu Ekstraklasa Patch to prosze go sobie pobrać, jedynie co mam w planach to zrobienie Lecha i Legię (najpóźniej w update 1.2) ... byc może Ruch Chorzów i Pogoń Szczecin dla graczy z mojego miasta ale to się jeszcze zobaczy
mam takie pytanie ( za które przepraszam autora tego patcha ) czy lepszy jest patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8 czy Tranceshine Patch 2010 Version 1.0 ??
nic nie szkodzi, kwestia gustu, PES Edit ma mniej dodatków graficznych i dzwiękowych ale ciut aktualniejsze transfery co za kilka dni się zmieni troszkę bo wydam update
a no i ma 2 Bundesligę...
a ten patch posiada wlasne exe ?
nie posiada własnego exe
ja gralem w 2009 na tanceshine i byl najlepszym patchem do tamtej wersji teraz zasysam wersje 2010.. oby byl tak samo dobry jak poprzedni albo jeszcze lepszy...
dziękuje za miłe słowa i oby spodobała Ci się nowa odsłona