Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Tommy612:
A czy stroje powinny działać online??? Bo u mnie nie działają.
Z tego co zauważyłem to nie wszystkie kluby z others są poprawione.
knj:
PONAWIAM! czy sa wszytskie druzyny z LM i LE ?!
rufixon:
mam takie pytanie ( za które przepraszam autora tego patcha ) czy lepszy jest patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8 czy Tranceshine Patch 2010 Version 1.0 :) ??
qbaboss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo czekaj na "EKSTRAKLASA PATCH 2010". Uważam, że nie warto robić naszej słabej ligi, szkoda tylko miejsca. Jedyne co do można zrobić parę polskich drużyn min. Legia, Lech, Ruch. Jest to patch, który będzie miał najlepsze ligi europejskie i oto właśnie chodzi. Mam nadzieję, że w tym roku to też będzie najlepszy patch. Zabieram się za ściąganie i czekam na kolejne Update.
--- Koniec cytatu ---
powinna byc polska ekstraklasa w miejsce eredevisie! Z holenderska liga nie masz szalu. A do poslkiej ekstraklasy by sie znalazlo duzo chetnych do pobrania patchi :) ! macie racje najlepsze ligi + Ekstrklasa. Musi byc nasza liga ;)
PYTANIE DO TRANCESHINE MOZE ZROBILO BY SIE ANKIETE CZY MA BYC EKSTRAKLASA ZA EREDEVISIE?TAK BYS SIE PRZEKONAL ZE BARDZEIJ ROZCHWYTYWANA LIGA JEST NASZA EKSTRAKLASA:D :P hehe, wez to pytanie pod uwage bo naprawde warto zrobic ta ankiete!
ERORER:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpowinna byc polska ekstraklasa w miejsce eredevisie! Z holenderska liga nie masz szalu. A do poslkiej ekstraklasy by sie znalazlo duzo chetnych do pobrania patchi :) ! macie racje najlepsze ligi + Ekstrklasa. Musi byc nasza liga ;)
PYTANIE DO TRANCESHINE MOZE ZROBILO BY SIE ANKIETE CZY MA BYC EKSTRAKLASA ZA EREDEVISIE?TAK BYS SIE PRZEKONAL ZE BARDZEIJ ROZCHWYTYWANA LIGA JEST NASZA EKSTRAKLASA:D :P hehe, wez to pytanie pod uwage bo naprawde warto zrobic ta ankiete!
--- Koniec cytatu ---
tez bym zastapil holenderska nasza skorumpowana polska liga xDD heeh ,,pacz'' ogolnie bylby zajebistyyyyy poprostu palce LiZaC :D hehe
Nawigacja
[#] Następna strona