Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDZISIAJ ŚCIĄGŁEM TEGO PATCHA TRANCESHINE I SIĘ BARDZO ZAWIODŁEM A MIANOWICIE CHODZI MI O GRE W TYM PATCHU!!! TEN PATCH JEST WIELKI NIE WYPAŁ CO DO PROWADZENIA ZAWODNIKAMI I GRANIEM OGÓLNIE CO Z TEGO ŻE MA RÓŻNE DODATKI JAK TRANCE NIE POPRACOWAŁ NAD GRĄ.. JEST SPÓŹNIONA I NIE DOKŁADNA... LEPSZY TRANCESHINE BYŁ DO PESA 2009 NIE POLECAM!!!
--- Koniec cytatu ---
nie musisz uzywać caps locka (taki przycisk), nikt niema problemu z czytaniem a jesli niewiesz gdzie się on znajduje to juz Ci piszę - całkowicie po lewej stronie, na środeczku :) (na klawiaturze oczywiście, nie na monitorze) i od kiedy to grywalność zależy od patcha, prędzej od samej gry... jest kilka sztuczek na zwolnienie gry, poprawienie gry bramkarza czy coś w tym stylu ale to leży w zakresie każdego z osobna (PES 2010 Editor v1.1), ja z tym nie kombinowałem i tyle bo po co, jedni mówia ze gra jest za wolna, inni że za szybka...wszystkim sie nie dogodzi prawda? i niewiem czemu jakieś ktoś ma opóźnienia, może za słaba karta? może za mało RAMu? ja takich rzeczy nie doswiadczyłem... a wogóle najlepiej to kup sobie FIFE 2010, jest perfekcyjna na PC...i bez "opóźnień" ,polecam!
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPONAWIAM! czy sa wszytskie druzyny z LM i LE ?!
--- Koniec cytatu ---
Myśle że z LM są prawie wszystkie oprócz może z 3 (Maccabi chyba niema) a w LE to chyba napewno niema wszystkich... przekonaj się najlepiej sam bo nie jestem w stanie wszystkiego pamiętać :) to tylko 117 mb...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtez bym zastapil holenderska nasza skorumpowana polska liga xDD heeh ,,pacz'' ogolnie bylby zajebistyyyyy poprostu palce LiZaC :D hehe
--- Koniec cytatu ---
jak juz pisałem wcześniej niema mowy o lidze polskiej.. po prostu szkoda mojego czasu na taką słabą ligę, wyjdzie patch jakiś typu Ekstraklasa Patch to prosze go sobie pobrać, jedynie co mam w planach to zrobienie Lecha i Legię (najpóźniej w update 1.2) ... byc może Ruch Chorzów i Pogoń Szczecin dla graczy z mojego miasta ale to się jeszcze zobaczy :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam takie pytanie ( za które przepraszam autora tego patcha ) czy lepszy jest patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8 czy Tranceshine Patch 2010 Version 1.0 :) ??
--- Koniec cytatu ---
nic nie szkodzi, kwestia gustu, PES Edit ma mniej dodatków graficznych i dzwiękowych ale ciut aktualniejsze transfery co za kilka dni się zmieni troszkę bo wydam update :) a no i ma 2 Bundesligę...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ten patch posiada wlasne exe ?
--- Koniec cytatu ---
nie posiada własnego exe
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja gralem w 2009 na tanceshine i byl najlepszym patchem do tamtej wersji teraz zasysam wersje 2010.. oby byl tak samo dobry jak poprzedni albo jeszcze lepszy...
--- Koniec cytatu ---
dziękuje za miłe słowa i oby spodobała Ci się nowa odsłona ;)
dekaer:
Dlaczego jest taka czarna cała czarna murawa, w ogóle nie podobna, jakiś błąd, dziej się się tak przy powtórkach, jak się gra to wszystko jest ok
kapi7:
tez mam czarna murawę przy powtórkach..
lukaszferenc4:
ja mam problem robie wszystko tak jak jest napisane i jak włączam i gra nie chce się włączyć
proboszcz:
A wyskakuje jakaś informacja?
Nawigacja
[#] Następna strona