kurr... kolees jestes fanem Man utd i nie pier...l ze kazdy Rooneya musi lubic kazdy jest inny a jak nie jestes w temacie to co tu robisz idz w wormsy pograj a nie pier...bzdur "kazdy musi lubic Rooneya" no koles widze nieoagrniety jestes,ja akurat nie mam nic do rooneya ani do nikogo w sporcie ale wiem jak to bywa z kibicami i fanami roznych klubow,kto jest kumaty wie o co chodzi
A i ktos tu pisal ze instalowalem patche jakies wczesniej dlatego czarna murawa jest podczas przerwy.otoz kolego nic nie instalowame kur.. az takim kretynem nie jestem wiec nie piszcie bzdur,na czysta gre wszystko robilem i jest niestety czarna murawa na podgladzie i nie tylko ja ja mam,acha i Tranceshine da sie zrobic zeby te stroje byly oryginalen rowniez podczas gry online? bo nie uslyszalem odpowiedzi.Pozdrawiam
ty nie rzucaj się tak oo ładny przywalony jesteś !! hahahahah "a jak nie jesteś w temacie to co tu robisz idz w wormsy pograj a nie pier...bzdur " hahaha jaki płaski tekst
i tak na marginesie naucz się czytac ze zrozumieniem a te z mordą wylatujesz od razu
napisałem że man utd nie muszą lubić ale zawodnika tak.... ale nie WSZYSCY !! Ja nie lubię barcy i realu a lubię Benzeme ,Kake , Alvesa
kurcze dziecko dziecko nie będę sie z doba tu kłócił ale teraz mi normalnie pojechałeś
i od czasu do czasu zajrzy do słownika polskiego ok ?? "zeby" przypomnieć troszeczkę dokładną pisownie