Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (20/484) > >>

★THenry14★:
Patch nawet fajny , tylko trochę mało twarzy z ligi angielskiej i hiszpańskiej .Brak nowych transferów np. Chygrynsky -------->Barcelona.
Ogólnie jest spoko , tylko proszę o twarze np. Obertana, Valencii z Manchesteru United oraz Wilshare, Fabiański , Gibbs itp.

Czekam na update !  :) :)

kamil d:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw PES 2009 było to spowodowane nie wydolnością karty graficznej o ile dobrze pamiętam i napewno jest tak i przy PES 2010

--- Koniec cytatu ---

W 2009 może to był problem z grafiką ale ja mam Radeona HD4890 1GB, 4GB Ramu i procek AMD X3 710, i mam czasami czarną murawę ale nie na wszystkich powtórkach, więc raczej wydajność podzespołów w kompie odpada.

★THenry14★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW 2009 może to był problem z grafiką ale ja mam Radeona HD4890 1GB, 4GB Ramu i procek AMD X3 710, i mam czasami czarną murawę ale nie na wszystkich powtórkach, więc raczej wydajność podzespołów w kompie odpada.

--- Koniec cytatu ---
Ja mam gorszego kompa i działa mi idealnie  :) :)
Może masz "zasyfionego" kompa?

kamil d:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam gorszego kompa i działa mi idealnie  :) :)
Może masz "zasyfionego" kompa?

--- Koniec cytatu ---
Wg. mnie może to być wina sterowników lub directX. Ale jak widać to nie ja tylko mam z tym problem.

zaq_qaz1:

--- Cytuj ---W 2009 może to był problem z grafiką ale ja mam Radeona HD4890 1GB, 4GB Ramu i procek AMD X3 710, i mam czasami czarną murawę ale nie na wszystkich powtórkach, więc raczej wydajność podzespołów w kompie odpada.
--- Koniec cytatu ---
no ja tez mam tak samo, na patchu 'Big Patch' nie mialem czegos takiego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej