Prawda jest taka że wypuścili na rynek wadliwy produkt, co mi z przeprosin Konami, mam to w dupie czy mnie przepraszają i się starają ,jako klient mam prawo oczekiwać kupując produkt iż będzie śmigał bez problemów,a tu lipa i jak widać z każdą wersją coraz więcej wpadek Konami......................
I nie ma co oczekiwać iż problem procesorów zostanie rozwiązany pozytywnie,jak słyszę komentarze jak chcesz zagrać z kolegą ,
o innym procesorze to go zaproś do siebie ,to mi ręce opadają nie po to orginał kupuję by takie numery robić ,jak bym chciał grać z kolegą u niego czy u mnie to bym po prostu kupił pirata,nie mówiąc że kupa moich znajomych,z którymi kilka lat temu zaczynałem przygodę z Pesem rozjechała się po świecie,wiem zaraz ktoś powie to sobie procesory dopasujcie,ale to by była już totalna paranoja.
Prawda jest taka że Konami od lat rynek europejski traktuje po macoszemu,ale to nie długo bo ludzie przy takich numerach odejdą od zakupu orginału gry i wtedy zobaczymy czy nie będzie żal Konami rynku europejskiego............
Ps.Nie znam gry gdzie fani owej tak byli wierni iż znosili co roku jakieś wpadki nie dociągnięcia producenta ale ile lat można tak......