Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Jak wgrać kitsy do Pesa?

<< < (6/11) > >>

zizou5:
ściagnełem też ten plik PES2010_Edit, ale jak go wkleiłem do save-ów to jak włączyłem pesa to wyskoczyło że zapis uszkodzony, ale kariera normalnie mi sie wczytała i wszystkie replaye też normalnie chodziły. Ale jak chciałem go otworzyc tym programem KitsRelink to wyskakiwał błąd!

zizou5:
Przeinstalowalem Pesa i jakos mi sie udalo ze mam juz tego OF'a ale jak edytuje go Programem KITS RELINK to jak np chce podmienic stroje dla Man City to nie ma tego numeru co go poniej musze znalezc w GGS... Macie tu pokazane na screenie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

furtak123:
nie mozna poprostu wrzucic do kitserwera?

Robi1908:
Można ale lepszy sposób jest właśnie przez GSS  ;)

pawelszalik:
Siemka! W tym tutorialu postaram się wyjaśnić jak wgrać strój przez kitserver :)

1)Ściągamy kitserver z oto tego linku (chyba że mamy go w patchu) - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

2)Instalujemy go zgodnie z instrukcją: REJESTRACJA lub LOGOWANIE  lub  REJESTRACJA lub LOGOWANIE

3)Zmieniamy nazwę stroju na kit i kopiujemy go do x/program files/konami/pro evolution soccer 2010/kitserver/GDB/uni/interesująca nas liga/klub do jakiego chcemy wgrać/rodzaj stroju
ga-bramkarz dom, gb-bramkarz wyjazd, gx-bramkarz trzeci, pa-domowy, pb-wyjazdowy, px-trzeci

4)Gotowe teraz strojem możemy cieszyć się w grze :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej