Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 2010: PESFanatic Coca-Cola Championship Patch update v5 by Arsenal4Life

(1/3) > >>

zaq_qaz1:
Patch nie jest mojej produkcji. Szukając jakiegoś patch z drugą ligą hiszpańską natknołem się na fajny patch z ligą Coca-Cola Championship (druga liga angielska). Patch jest o tyle dobry że fani klubów angielskich mogą zagrać lige angielską i po pierwszym sezonie nie odechce im się grać tak jak było to ze mną gdy po pierwszym sezonie do mojej ligi awansowały jakieś trzy dziwne kluby. Patch zawiera własny plik exe więc można go wgrać nie usuwając swojego aktualnego patcha. Dobra tyle ode mnie, macie tu download :
part 1 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE lub REJESTRACJA lub LOGOWANIE
part 2 - REJESTRACJA lub LOGOWANIE lub REJESTRACJA lub LOGOWANIE

wolfsb:
Szkoda, ze niedoceniony patch bo to na prawde kawal dobrej roboty dla lubiacych lige angielska !!!

kamilczesio4:
Dodaj jakieś screeny!!

Snake89:
Jak dla mnie świetny patch, jak wspomniał kolega wcześniej kawał dobrej roboty.

Molek92:
Miazga co nie??  ;D  Ja oszalałem jak wszedłem w menu :D zero problemów z of'em, ładnie wykonane herby, aktualne składy, tylko jeden błąd wyczaiłem... czemu Aquilani ma czerowne przedramię w Repleyu?? Ale to szczegół.. jak na razie patch mi sie bardzo podoba.. I TO CO MNIE JAK NARAZIE Z********E URZEKŁO TO TATUAŻE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO DOBRZE WYKONANE :)   Czekam na kolejną odsłonę  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej