Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch 1.02 od konami już dostępny

<< < (22/31) > >>

Wojtus1618:
No wiem to co nie pogram se wogule ;/ ? juz .. nikt nie chce pomóc ;/

PhunkyG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj  wszystko gra .. Ale instaluje patcha 1.02 i błąd mi wyskakuje znaci przyczyne czy cos ?;DD
Prosze o odpowiedz ..!!!

--- Koniec cytatu ---
jak sie kombinuje z jakimis nieoficjalnymi patchami to sie nie dziwie, czy nie?

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo wiem to co nie pogram se wogule ;/ ? juz .. nikt nie chce pomóc ;/

--- Koniec cytatu ---

a powiedz jeszcze ty wogóle masz oryginalną gre czy pirata?? Bo w PESie09 było tak, że na niektórych piratach patche nie chciały się instalować.

Wojtus1618:
No znaczy ja mam Pirata .. Patchy chodzą takie jak Translate ..;/ Nie wiem może Przez administratora to zainstalować ale ja nie wiem jak ..;/

REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak sie kombinuje z jakimis nieoficjalnymi patchami to sie nie dziwie, czy nie?

--- Koniec cytatu ---

No nie .. Bo patch jest orginalny ..

@Edit:(PERSON) następnym razem użyj opcji EDYTUJ

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo znaczy ja mam Pirata .. Patchy chodzą takie jak Translate ..;/ Nie wiem może Przez administratora to zainstalować ale ja nie wiem jak ..;/

--- Koniec cytatu ---

Ja mowię o oficjalnych patch'ach KONAMI a nie o dodatkach wydawanych przez forumowiczów.
To też może być gdybanie ale z PESem09 było tak że pirackie RIPy były pocięte i nie można było zainstalować oficjalnych łatek od KONAMI.
Jedynym rozwiązaniem dla nich było wtedy ściągnięcie tych zainstalowanych plików i ich podmiana.
Tyle, że ja nie wiem gdzie one są zapisywane na XP. W Viście była taka możliwość.
Może uda Ci się ściągnąć inny RIP gry lub najlepiej zainstalować ją z oryginalnej płytki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej