Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch 1.02 od konami już dostępny

<< < (10/31) > >>

simon999:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto że chce vitamine nie oznacza że musi mieć pirata :'(
nie trawie takich wypowiedzi, co Cie to stary obchodzi, dbaj o Siebie.
ja też wolę witaminy niż wkładać za każdym razem płyty do nośnika...

--- Koniec cytatu ---
Dobrze wiem o co chodzi ale niestety w 90% przypadkow witaminy potrzebne sa osoba bez oryginalow. Tylko nie wiem po co, skoro poprawki 1.01 i 1.02 odnasza sie tylko do multi a tej opcji PESa nie uswiadcza posiadacze wersji "edu" ;)

No to teraz z tydzien przyjdzie czekac az pojawi sie kitserver ze wsparciem dla exe 1.02 a w tym czasie pewnie konami wyda poprawke 1.03 ;D

Demon86:
hm.. ale na konami nie ma nic podane o patchu 1.02???
wiec ocb?

Martinho17:
Jeżeli KONAMI nie zmieni swojego stosunku do klienta w Europie to marnie skończy. Ten patch osobiście mnie obraża. Jedyne co zmienił to numerek w menu online :/. Nawet im sie składów nie chciało zaktualizować. Żenada po całości.

marco1581:
no wlasnie juz mnie ta gra ws ieci rozpierdala i tyle teraz nie pogram w master league a wsieci jak wywala tak wywala iten podzial amd intel bezsensy i znuw albo wsieci albo z kompem
wybor pssss

robson72:
Gram w"pes" już 10 lat ale to co się teraz wyprawia wywołuje we mnie mdłości . Wydaje mi się , że producent pogubił się i to bardzo mocno . p.s. pozdrawiam wszystkich 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej