Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch 1.02 od konami już dostępny

<< < (14/31) > >>

Martinho17:

--- Cytuj ---polecam patcha od GamingAcces link :http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=45224
--- Koniec cytatu ---

A działa on na patchu 1.02? I czy tak jak to było z GAP Pes2009 tworzy nowy skrót do gry?

OutBreak:
Ludzie wy umiecie czytac ze zrozumieniem? Chyba 30% postow w tym temacie dotyczy pytania o aktualizacje skladow, lub stwierdzenie ich brakow. Komunikat od konami dotyczace patchu jest prosty i klarowny do bolu. Jedyne co robi patch to tymaczasowo i malo finezyjnie blokuje mozliwosc wystepowania bledu na lini AMD-Intel. Czy sadzicie ze Konami uaktualnilo by sklady i zapomniala o tych napisac w changelogu?

adrixcx:
konami to zlodzieje stracilem 140 zl na jakies gowno miałem nadzieje ze ta gra chociaz bedzie podobna do pesa 6 okazala sie wielkim dnem co zrobic. Konami ma nas w dupie poprostu ...

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkonami to zlodzieje stracilem 140 zl na jakies gowno miałem nadzieje ze ta gra chociaz bedzie podobna do pesa 6 okazala sie wielkim dnem co zrobic. Konami ma nas w dupie poprostu ...

--- Koniec cytatu ---

nikt ci nie kazal tego kupowac ....

PartyNoiserZ:
no i gdynia znowu mnie zaskakuje ;) instaluje patcha dzieki za info :D i oram :D !! pozdro wszystkim ;) wrazie zauwazonych problemow napewno podziele sie tym z wami pozdro !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej