Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Polskie menu PES 2010 przez robert09
newsman:
Co tu dużo pisać. Oto polskie menu do pes2010 wykonane przez naszego rodaka Roberta. Każdy polak w oczekiwaniu na spolszczenie musi je mieć.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Crone82:
Wow , Pobiorę...Ale czekam na Ekstraklasa Patch 2010 o ile wyjdzie ponieważ DoMManu opóścił Forum ;)
Arkowiec12:
znajdzie sie dobroczynca ktora wstawi na inny server bo ja z uploading.com nie moge sciagnac
ahas93:
Niech lepiej odrazu ktoś zajmie sie całym spolszczeniem bo ten Master to sobie leci zamyka tematy straszy że wyjdzie tak jak do pesa 2009...Co to za polityka sie pytam..rozumiem gdyby miał dopiero 70-80% to mógłby sie czepiać że sie pytają ale koleś mieściąc temu pisał że ma chyba 95% i teraz sie zabrania pytać kiedy wyjdzie terminy przesuwa z tyogodnia na tydzień to co robi on i te neo dzieci wypisujące bzdury w temacie to śmieszne i zarazem denerwujące bo czekałem na spolszczenie od początku byłem zachwycony jak szybko wyjdzie no to nam wyszło menu i nic więcej..nie chce mu sie kończyć bądź ktoś mu dume uraził..nie wnikam ale od niego to tego nie raczej nie ujrzymy..no chyba że coś tam robi czego efektów nie widać A MENUSY są OKE
zaqwsx1:
gdzie się wrzuca te pliki ???
Nawigacja
[#] Następna strona