A moim zdaniem jest to bezczelność. Ludzie nie spełniają PIERWSZEGO warunku - i nic dla nich to nie znaczy...
Ci ludzie, którym daje moderatora sa z nami od dłuższego czasu, nie są to osoby przypadkowe, a bardzo czesto z nimi współpracuje. W zeszłym pesie tworzyli dodatki i pomagali w iminiu pesleague.pl na innych stronach zagranicznych. Warto, nim wydasz jakiś osąd sprawdzil ich historię. Wiek jest jednym z warunków, ale dla mnie ważniejsze jest zaufanie. Nie dam moda koledze ktory pojawił się "wczoraj" i nie ma spełnionych warunków.
Kiedyś chyba Maćku proponowałeś moderowanie działu PES6 więc tam mogę urzędować
Czy dasz radę poprowadzić sam cały dział.??
Wydaje mi się,że gdyby to było forum dla 10latków to 15latkowie spokojnie mogli by być modami. Ale chyba tak nie jest (jeszcze?)
A ta z ciekawości ile masz lat i co potrafisz zrobić?
- wiek -16
- doświadczenie we wgrywaniu dodatków- wszystkie instaluję poprawnie 
- podstawowa znajomość języka angielskiego - tak
- znajomość HTML - nie za duża
- kultura osobista - jest
- dyspozycyjność - praktycznie codziennie...
dział? twarze,grafika.Myślę,że mam jakąś widzę na te tematy 
ale ogólnie znam się na wgrywaniu,tworzeniu dodatków do PESa
bedziesz zajmował się twarzami, wrzucał nowe z innych stron i moderował
Mnie również to pasuje. Na forum publicznym jest dużo idotycznych tematów, a jeszcze więcej idiotów w nim pisze.
Guła cos dostanie...juz dawno z nim rozmawiałem
no to ja xd
- wiek 14 lat :p
- doświadczenie we wgrywaniu dodatków- jest - gram w PESa od wersji 5 ;d, więc ogólne pojęcie o PESie jak i o dodatkach mam ;p
- angielski - tak
- znajomośc HTML - słaba (niestety)
- kulutura osobista - jest do nowych niedoświadczonych użytkowników jestem miły i pomocny
- dyspozycyjność - wchodząc na kompa wchodzę zawsze na pesleague.pl
Dział ? - narzędzia lub jeśliby się jeszcze dało to forum publiczne
jakby co to posta edytowałem, bo chciałem poprawić działy, które mógłbym moderować ;p
Dział narzedzia przydzilony