Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Tutoriale by kamilczesio4 w sprawie piłek!!

(1/3) > >>

kamilczesio4:
Uwaga!!!Wstawiam po raz drugi bo ktoś usunął pierwszy temat :/  >:(
I nie przenosić tego tematu do tutoriali bo znowu mi piszą na pw czy nie znam jakiegoś filmu albo instrukcji jak zrobić piłkę itp

Jak zrobić piłkę!!!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jak wgrać piłkę

Jak zrobić preview :)

bikerek:
Dzięki twojemu tutorialkowi zrobiłem swoją pierwsza piłeczkę. Dzięki wielkie.

Koadfahsdf:
Dokladnie. Jakbym tego nie robil nie moge wgrac pilek. Mecze sie z tym od 2 tygodni. Zaraz wkleje to wszystko co robie to mi powiecie co mam/robie źle.

Sciagnalem sobie ballpack v.3 by kamilczesio4 i mam kisterver w folderze z gra, a w kitserverze mam jeszcze mini-master patch, zeby wszystko bylo OK. Wypakowuje archiwum ballpack'a, wrzucam folder dt0b.img do (tak jest u mnie) C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img

CO ciekawe w tutorialu nic nie jest napisane czy trzeba wgrywac folder dt0f.img do kistervera.
Wrzucam rowniez nowy plik balls (ten z ballpack'a) z nazwami pilek, do kistervera, ktore nie zmieniaja nazw.

Kiedys sie dowiedzialem, ze musze miec mini-master patch. Teraz go mam i sie pytam: Po co mi on i co zmienia ?!

Czy ktos napisze jak to normalnie zrobic ?

Proszę:
- Zawartosc kitservera

- Zawartosc example-root1

- Zawartosc dt0b.img

Co ja niby mam tam źle ??

kamilczesio4:
Na tutorialu jest pokazane jak by że wklejamy 2 foldery do kitservera!!!
dt0f.img i dt0b.img -example-root1
balls-img

Knucklez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokladnie. Jakbym tego nie robil nie moge wgrac pilek. Mecze sie z tym od 2 tygodni. Zaraz wkleje to wszystko co robie to mi powiecie co mam/robie źle.

Sciagnalem sobie ballpack v.3 by kamilczesio4 i mam kisterver w folderze z gra, a w kitserverze mam jeszcze mini-master patch, zeby wszystko bylo OK. Wypakowuje archiwum ballpack'a, wrzucam folder dt0b.img do (tak jest u mnie) C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img

CO ciekawe w tutorialu nic nie jest napisane czy trzeba wgrywac folder dt0f.img do kistervera.
Wrzucam rowniez nowy plik balls (ten z ballpack'a) z nazwami pilek, do kistervera, ktore nie zmieniaja nazw.

Kiedys sie dowiedzialem, ze musze miec mini-master patch. Teraz go mam i sie pytam: Po co mi on i co zmienia ?!

Czy ktos napisze jak to normalnie zrobic ?

Proszę:
- Zawartosc kitservera

- Zawartosc example-root1

- Zawartosc dt0b.img

Co ja niby mam tam źle ??

--- Koniec cytatu ---

Też mam mini patcha od master_rafael może to tego patcha wklej te piłeczki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej