Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

[PES2010] Faces by .::Diego::.

<< < (8/19) > >>

Blackjuve:
A więc Kosowski jest świetny Diego, ale wiesz co mógłbyś poprawić leciutko? Oczy po małym skosie jak na fotce, czyli końcówka oczy w dół, no i Kosa ma taki bardziej krzywy nos. Ale z Tekstury wyciągnąłeś naprawdę niezłą twarz.

A w paczce Polski jest mój Lewy widzę :D Ale on coś nie działa mi na PES 2010. Ale wyjdzie Final wersji 2010.
Pozdrawiam

.::Diego::.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA więc Kosowski jest świetny Diego, ale wiesz co mógłbyś poprawić leciutko? Oczy po małym skosie jak na fotce, czyli końcówka oczy w dół, no i Kosa ma taki bardziej krzywy nos. Ale z Tekstury wyciągnąłeś naprawdę niezłą twarz.

A w paczce Polski jest mój Lewy widzę :D Ale on coś nie działa mi na PES 2010. Ale wyjdzie Final wersji 2010.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Tak, jest Twój lewy. Starałem sie wtedy zebrac wszystkie najlepsze twarze, do jednej paczki, a tych których brakowało zrobic samemu :)

Teraz jak tak patrze na ilośc twarzy jakie zrobiłem, i każda pojedynczą morde pomnoże przez co najmniej 2h, to widze ile czasu na to szło... było sie niezłym zapaleńcem :)

jakub17:
.:Diego:. masz tu twoje twarze z Lecha i Wisły
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nie jestem pewien czy wszystkie są twoje, ale raczej tak ;)  Jakby co możesz mi zrobić twarz dla Obraniaka :D

.::Diego::.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE.:Diego:. masz tu twoje twarze z Lecha i Wisły

Nie jestem pewien czy wszystkie są twoje, ale raczej tak ;)  Jakby co możesz mi zrobić twarz dla Obraniaka :D

--- Koniec cytatu ---

Świetnego Obraniaka zrobił Sergio. Nie widze powodu, żeby robic go po raz drugi. Musisz sie zadowolic tym co jest :)
nie zamierzam dublowac dobrych twarzy.
Może masz jakieś inne zamówienie?... no i dobrą fotę of course :)
Uprzedzam, że robie tylko twarze z repry i ekstraklasy.

jakub17:
ok, nie ma problemu

w takim razie chciałbym Błaszczykowskiego ;)

EDIT:

Nie wiem czy dobre te zdjęcia, jakby były złe to znajdę inne :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej