Russian Premier League 09 REJESTRACJA lub LOGOWANIE* 16 druzyn z RPL i 2 najlepsze z I ligi* 3500 fotorealistycznie odwzorowanych pilkarzy* Dopasowane sklady i formacje na sezon 09/10 * Prawdziwe loga i flagi* 175 stadionow (13 z RPL)* Bandy HD* Prawdziwa czcionka i numery* Spersonalizowany folder boots* Spersonalizowane rekawice bramkarskie* Ballpack druzynz RPL* Nowe menu* Przyspiewki dla 5 druzyn z RPL* Aktualne kitsy na sezon 09/10* Kitsy HD dla sedziow i prawdziwe nazwiska* Now komentarz z Fify* 4000 unikalnych fryzur i butow dla pilkarzy* Dwa rodzaje gameplayu - oryginalny od KONAMI i "prawdziwy" od ASD91 (spora ingerencja w statystyki zawodnikow w celu uzyskania realizmu prawdziwej rozgrywki)* Patch instaluje sie jako osobna gra* Reprezentacje klasyczne zastapione ich juniorskimi odpowiednikami* Scoreboardy dla kazdej z lig* Aktualne sklady na 12.09.09+BONUS* Przyspiewki dla wszystkich druzyn* Nowy soundtrack * Angielski komentarz z FifyScreeny: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEDOWNLOAD: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEUPDATE 1.0- Poprawiona flaga Serbii i scoreboard w ML- Dopasowane sklady i formacje na bazie ostatnich wystepow- Garstka nowych pilkarzy- Okolo 150 nowych twarzy- Kolejna porcja kitsow na sezon 09/10- Nowe bandy- Nowe CL kitsy dla sedziow- Nowy scoreboard Ligi Mistrzow- Odorobina nowych butow wraz z mapemScreeny REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEDOWNLOAD: REJESTRACJA lub LOGOWANIEInstalacja jest banalna poniewaz polega na odpaleniu exe patcha i podmianie reszty plikow. Jesli ktos ma watpliwosci prosze smialo zadawac pytania. Ze swojej strony powiem ze sprawdzilem patcha - rozegralem caly sezon RPL i klika meczy z kolega randomowymi jedenastkami i wszystko wydaje sie byc w jak najlepszym porzadku. Osobiscie mi bardziej lezy OF z nieco wyzszymi statsami(KONAMI) i wydaje sie byc bardziej dopracowany. Na uwage zasluguje tez fakt ze tworcy bardzo dopieszczaja patcha - mam na mysli update ktory zawiera kosmetyczne poprawki a jednak zdecydowano ze warto dbac o takie detale.Zapraszam do downloadu i zycze wielu mile spedzonych godziny przy tym patchu bo przeciez trzeba czyms zajac czas w oczekiwaniu na EP-a, PP 09/10 czy tez 6,5 v 4 B)
nie dało by się tego dać w jednym linku
Na jaki niby serwer chciałeś prawie 3gb?! xDPolecam patcha, praktycznie każdy piłkarz ma swoją twarz, OF świetny, dużo stadionów i piłek!
Siema!Mam problem,a myślę,że laikiem nie jestem w kwestii instalacji patchów.Ściagnąłem ten Russian Premier League Patch,instaluję zgodnie ze wskazówkami.A patch nie działa,menu mam z orginalnego pesa,składy,stadiony,stroje są z patcha a gdy chcę rozpocząc mecz robi sie czarny ekran i mnie wywala.Czy ktoś pomoże mi?bo mnie już szlak trafia:(pozdro