Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ALL IN ONE PATCH BY JABOOLLEBA1991 + UPDATE
jaboolleba1991:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA dodali tylko Lecha??czy coś jescze?
--- Koniec cytatu ---
Z polskich jest tylko lech i wisła ale jest tez wiele nowych zagranicznych zespołow i bundesliga + 2 bundesliga, zespoły z LM i LE i jeszcze pare... ;D
maly_bartek1990:
Patch bardzo dobry... Według mnie dużo lepszy niż EP 2010.. Szkoda tylko że wyskakuje mi błąd podczas wczytywania MAster League bo dalej bym na nim grał
KapiChelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch bardzo dobry... Według mnie dużo lepszy niż EP 2010.. Szkoda tylko że wyskakuje mi błąd podczas wczytywania MAster League bo dalej bym na nim grał
--- Koniec cytatu ---
Człowieku ty wiesz co mówisz? Ile masz lat? Nie sądze by był lepszy od EP, który jest dużo bardziej dopracowany itp. ale wiem każdy ma własne zdanie :)
karwatinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzłowieku ty wiesz co mówisz? Ile masz lat? Nie sądze by był lepszy od EP, który jest dużo bardziej dopracowany itp. ale wiem każdy ma własne zdanie :)
--- Koniec cytatu ---
KapiChelsea ty nie wyskakuj tutaj z wiekiem bo ty sam mody jesteś...Przecież każdy ma swoje zdanie tak??Mi ten patch też bardzo się podobał, tylko zacząłem robić swojego i gram na swoim.
Pozdro
iMQ's:
Są jakieś fejsy piłkarzy Lecha i szmaciarzy ? Już zasysam ale chcialbym sie dowiedziec ;D
Daj screeny jak możesz :)
Nawigacja
[#] Następna strona