Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

KKS PATCH by LuQasz96 ----- NOWY, DZIALAJACY LINK!

(1/6) > >>

LuQasz96:

Witam wszystkich fanów Lech Poznań i nie tylko

Grając w PES2010 Wisłą Kraków (Jedyna polska drużyna w PES) zastanawiałem się dlaczego KONAMI nie dodało do PES najsłynniejszej polskiej drużyny KKS Lecha Poznań. Szukałem w internecie patchy w którym byłby Lech, lecz nie znalazłem. Wkurzyłem się tym szukaniem i postanowiłem zrobić patch z Lechem. Wrzucam tutaj mój patch i liczę na ocenki i komentarze.  :D

Chciałem tylko dodać że to mój pierwszy patch i niewiem czy dobrze go wrzuciłem i czy spakowałem wszystkie potrzebne pliki.  :P

POPRAWIONY LINK WRAZ ZE STROJAMI: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PATCH PATCH DZIAŁA TYLKO ZE SPOLSZCZENIEM OD MASTER RAFAELA!
MOŻNA POBRAĆ PATCH Z TĄD! REJESTRACJA lub LOGOWANIE

DO WYKONANIA PATCH POTRZEBOWAŁEM FACE'ÓW PIŁKARZY POZNAŃSKIEGO LECHA. POSŁUGIWAŁEM SIĘ FACE'AMI OD FACE'MAKERÓW Z REJESTRACJA lub LOGOWANIE DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WYKONANIE TYCH FACE'ÓW I MASTER RAFAELOWI ZA ZROBIENIE SPOLSZCZENIA :)

PATCH ZOSTAŁ OBJęTY PRAWAMI AUTORSKIMI. W CELU DODANIA GO NA INNĄ STRONĘ/FORUM NALĘZY WKLEIĆ DOPISEK "by_LuQasz96" ORAZ WKLEIĆ LINK DO TEGO TEMATU
POZDRO. LuQasz96

Bolesław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Grając w PES2010 Wisłą Kraków (Jedyna polska drużyna w PES) zastanawiałem się dlaczego KONAMI nie dodało do PES najsłynniejszej polskiej drużyny KKS Lecha Poznań.

--- Koniec cytatu ---
no nie wiem czy taka najslynniejsza ::)
nie ma linkow do pobrania  :P
nie dlugo wyjdzie EP 2010 wiec bedziesz mogl sie nagrac Lechem

blackout.:
Gdzie jest ten link?!

LuQasz96:
Spokojnie link będzie maximum jutro :) właśnie uploaduje party i idzie to jak "krew z nosa"  ::)

blackout.:
Ale daj tylko twarze,kitsy i OF-a. Po co cały kitserver.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej