Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
KKS PATCH by LuQasz96 ----- NOWY, DZIALAJACY LINK!
Adamsa1:
Kapi ! proszę cię nie przechwalaj się,i tak twój patch 100% będzie gorszy od ep 2010 ;P
KapiChelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKapi ! proszę cię nie przechwalaj się,i tak twój patch 100% będzie gorszy od ep 2010 ;P
--- Koniec cytatu ---
Ja [cenzura] ile razy to będziesz jeszcze pisał, jak ci się nie podoba, że robie patcha to nie ściągaj i zobacz pierw czy ty potrafisz zrobić patcha! To wtedy zacznij mnie krytykować ;p.
patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Grając w PES2010 Wisłą Kraków (Jedyna polska drużyna w PES) zastanawiałem się dlaczego KONAMI nie dodało do PES najsłynniejszej polskiej drużyny KKS Lecha Poznań.
--- Koniec cytatu ---
haha to mnie rozwaliło, najslynniejszą polską drużyną jest Górnik Zabrze a w tej chwili jedyne znane polskie kluby zagranicą to Wisła i Legia może lecha ale pod nazwą Amica więc po jednym przypadkowym dojsciu do 1/16 finału lecha nie zna cały świat
Skoro patch nie działa to może zrób coś żeby go poprawić bo ludziom tylko grę psuje
a jak nie to usuń wątek
grom321:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKapi ! proszę cię nie przechwalaj się,i tak twój patch 100% będzie gorszy od ep 2010 ;P
--- Koniec cytatu ---
Ty też byś sie nie przechwalał bo gówno robisz tylko krytykujesz!
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHeh grom xD też chciałem zobaczyć ale dzięki za opinie!
Ja tam swojego patcha robie!
--- Koniec cytatu ---
Nie dość że mi sie mecz nie chciał włączyć to jescze większość drużyn nie miało loga ani nazwy , niektóre kluby były w reprezentacjach...
Ale gratuluje ci LuQasz96 że chciało ci się go zrobić
Adamsa1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhaha to mnie rozwaliło, najslynniejszą polską drużyną jest Górnik Zabrze a w tej chwili jedyne znane polskie kluby zagranicą to Wisła i Legia może lecha ale pod nazwą Amica więc po jednym przypadkowym dojsciu do 1/16 finału lecha nie zna cały świat
Skoro patch nie działa to może zrób coś żeby go poprawić bo ludziom tylko grę psuje
a jak nie to usuń wątek
--- Koniec cytatu ---
Racja KSG ! Jest Najsławniejsze mój wujek pamięta czasy kiedy grali z np. Manchester city huh.. AS Roma.. chłopie..
Nawigacja
[#] Następna strona