Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
KONKURS NA NAJLEPSZEGO FACEMAKERA - ZNAMY ZWYCIĘZCĘ !!!
rageman:
Konkurs na najlepszego facemakera forum pesleague.pl wchodzi w decydującą fazę
Póki co wystawiam twarze które dostałem na PW a na resztę poczekamy do dziś do 21:00
Jeśli nic nie odpiszą wykorzystamy twarze które już zrobili a takich nie brakuje
Oto dotychczasowe twarze najlepszych facemakerów na forum
Sergio#20
Krzysztof Hrymowicz i Grzegorz Wojtkowiak
ento
Artur Sobiech i Piotr Jawny
sopel86lodz
Mariusz Pawełek i Andrzej Niedzielan
Blackjuve
Patryk Małecki i Paweł Brożek ( włosy nieskończone, edit będzie później )
OTÓŻ DECYZJĄ NASZYCH KOCHANYCH USERÓW FORUM WWW.PESLEAGUE.PL ZWYCIĘZCĄ II KONKURSU NA NAJLEPSZEGO FACEMAKERA ( fejsmejkera ) TEGOŻ FORUM, JEDNOGŁOŚNIE ZOSTAJE SERGIO#20 Z ILOŚCIĄ 51 PUNKTÓW.2 MIEJSCE ZAJĄŁ BLACKJUVE Z ILOŚCIĄ 21,5 PKT, A 3 MIEJSCE PRZYPADŁO ENTO - 18 PKT.
4 MIEJSCE W KONKURSIE ZAJĄŁ SOPEL86LODZ Z ILOŚCIĄ 8,5 PUNKTA
WSZYSTKIM UCZESTNIKOM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA TWARZE KTÓRE JUŻ WKRÓTCE BĘDZIEMY MOGLI PRZETESTOWAĆ W EKSTRAKLASA PATCH 2010
migo1111:
moim zdaniem mozna bylo by dodac do tych screenow zdjecia z ktorych robiono twarze. wtedy by ukazalo to podobizne, Krzysztof Hrymowicz, Piotr Jawny, Mariusz Pawełek uwazam za najlepsze.
rageman:
NIE BĘDĘ DŁUŻEJ CZEKAŁ NA UCZESTNIKÓW BO ROGAL PRZED CHWILĄ ZREZYGNOWAŁ, KESSLEY RÓWNIEŻ WIĘC NIESTETY BĘDZIE TYLKO 4 UCZESTNIKÓW NO ALE CÓŻ TAK TO JEST JAK SIĘ NIE DOTRZYMUJE SŁOWA
GŁOSUJEMY DAJĄC NAJLEPSZEMU FACEMAKEROWI 2 PUNKTY, A 1 PUNKT OTRZYMUJE FACEMAKER KTÓRY WG NAS ZAJĄŁ 2 MIEJSCE
MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO JEST ZROZUMIAŁE
Ja zacznę
2 pkt - ento
1 pkt - Sergio#20
nike93:
2pkt BlackJuve
1pkt Serigo20 i Ento to chyba może po 0.5 pkt :)
migo1111:
2pkt - sopel86lodz
1pkt - Serio#20
uzasadnienie, jezeli sopel robil twarz pawelka ze zdjecia o ktorym mysle, to wyglada identycznie jak na zdjeciu,ksztalt ,map idealny, to samo hrymowicz sergia, ale niedlugo beda mieli nowego przeciwnika :)
Nawigacja
[#] Następna strona