Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pro Evo Ultimate Patch 2010 Version 2.0 JUŻ NA DNIACH PREMIERA :D!!!

<< < (113/126) > >>

kaka175:
Sorry, że się spytam, ale kiedy ta łatka poprawiająca face'y ???

KapiChelsea:
Nie wiem jezcze prawdopodobnie jutro rano bo się nie wyrobiłem ;/

merkurial:
A ja mam problem na poziomie... krawężnika. Otóż według instrukcji Kapiego, folder kitserver należy wkleić do folderu img, który znajduje się w głównym folderze gry. Nie bardzo rozumiem czy instalując patcha posługiwać się instrukcją zawartą w paczce czy może instrukcją matrixa a może drugą instrukcją Kapiego. Gdy wklejam kitserver do folderu img i odpalam menegera, nie wykrywa mi on plików settings.exe i Pro evolution 2010 exe. MATRIX powiedaiał że kitservera wklejamy do GŁÓWNEGO folderu z grą. Tam meneger wykrywa mi oba pliki exe, jednak po kliknięciu "attach"  wyskakuje mi error setup failed to instal kitserver ble ble. Czy można uzyskać dokładną, zrozumiałą instrukcję "finalną" tego patcha, która zawiera również sposób instalacji UPDATE-a? Dzięki z góry.

KapiChelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam problem na poziomie... krawężnika. Otóż według instrukcji Kapiego, folder kitserver należy wkleić do folderu img, który znajduje się w głównym folderze gry. Nie bardzo rozumiem czy instalując patcha posługiwać się instrukcją zawartą w paczce czy może instrukcją matrixa a może drugą instrukcją Kapiego. Gdy wklejam kitserver do folderu img i odpalam menegera, nie wykrywa mi on plików settings.exe i Pro evolution 2010 exe. MATRIX powiedaiał że kitservera wklejamy do GŁÓWNEGO folderu z grą. Tam meneger wykrywa mi oba pliki exe, jednak po kliknięciu "attach"  wyskakuje mi error setup failed to instal kitserver ble ble. Czy można uzyskać dokładną, zrozumiałą instrukcję "finalną" tego patcha, która zawiera również sposób instalacji UPDATE-a? Dzięki z góry.

--- Koniec cytatu ---
Oto odpowiedź na twoje pytanie, wklej kitserver do img i pliki settings.exe i pro evolution soccer 2010.exe i te pliki też wklej do img i teraz nakliknij na manager.exe i kliknij "Attach"!

Te pliki wgraj do save i powinno śmigać REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

P.S. Jeżeli nadal nie rozumiesz to napisz mi na gg: 10469680 :P

A i proszę o głosowanie :)

Hrandziu:
Kapi jak moge sobie podmienic stroje ????
Błagam Cie bo od wyjazdowych Barcelony mi się niedobrze robi ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej