Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pro Evo Ultimate Patch 2010 Version 2.0 JUŻ NA DNIACH PREMIERA :D!!!
kamileqPL:
Czego mają być tylko drużyny z 2 ligi grupy Zachodniej!!! Ja dałem propozycję 2 z tej i 2 ze Wschodniej... KapiChelsea co ty na to?
KapiChelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzego mają być tylko drużyny z 2 ligi grupy Zachodniej!!! Ja dałem propozycję 2 z tej i 2 ze Wschodniej... KapiChelsea co ty na to?
--- Koniec cytatu ---
Hm nawet pomysł dobry to jeszcze zrób Start Otwock
P.S Mam jeszcze dużo pracy bo mówiłem wam, że kitsy nie chciały działać więc proszę mi tu narazie nie pisać kiedy patch itp. zrobienie kitsów dla Ekstraklasy i Unibet 1 trochę zajmie więc prosze o spokój ;/
19kibic46:
będą takie jak napisał GKS TYCHY,ZAWISZA BYDGOSZCZ,GÓRNIK WAŁBRZYCH,ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC + Ruch Radzionków w OTHERS
KAKA WIELKI + ZA ROBOTĘ ;) pozdro
KapiChelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbędą takie jak napisał GKS TYCHY,ZAWISZA BYDGOSZCZ,GÓRNIK WAŁBRZYCH,ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC + Ruch Radzionków w OTHERS
KAKA WIELKI + ZA ROBOTĘ ;) pozdro
--- Koniec cytatu ---
Będzie Zawisza,Sosnowiec,Start Otwock i ... Ruch Radzionków !!! I proszę mi tu nie pisać więcej propozycji bo decyzji nie zmienie!
I DZISIAJ NAPEWNO PATCH WYJDZIE!!! Więc jeżeli nie wyjdzie o 15 to pózniej wy nie wiecie ile ważą przyśpiewki dla Ekstraklasy 162MB jeszcze to wgraj itp.
Adamsa1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrób Zawiszę i Sosnowca!Ja daj spokoje to go wstawie do Others
--- Koniec cytatu ---
wstaw ruch radzionków do others prosze cie..
Nawigacja
[#] Następna strona