Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2010 Patch 1.3 by PATe.Arminia

<< < (10/11) > >>

armindrake:
Zainstalowalem swiezutkiego pesa 10, pozniej wgralem patcha 1,3 od konami, nastepnie zainstalowalem waszego patcha 1.3 wszystko jest ok nazwy druzyn sa ale: nie ma tych druzyn co sa wyminione w stawce, bundesliga z nazwami zespolow ale bez logow i niektore nazwy uzytkownikow napisane sa "Dummy" w kitserwerze wlaczylem wszystko jest ok, a po drugie probuje wlaczyc switche i nie da rady zainstalowac nawet, tak jakby to nieaktywne bylo.

Dodam ze mam system 64 bitowy moze  przez to niechce chcodzic ten switch czy cos?

a Wlasnie patrzylem na kitserver i jak daje setup to seting.exe sie wlacza a jesli chodzi o pes.exe pisze file not found ale jak zrobic zeby znallazlo bo moze wina jest wlasnie przez to, tylko ze patrza zainstalowalem w tym folderze co mam gre i i podmnienilo mi plik exe?

staruch:
Może byś tak sobie pobrał wersje 1.5 ?

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

armindrake:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże byś tak sobie pobrał wersje 1.5 ?

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Ten patch pesedit.com 1.5 instaluje sie na czystego pesa czy musza byc jakies od konami patche wgrane ?

Vapor:
KONAMI PATCH v1.3

armindrake:
Panowie co jest grane ze nie mam zespolow dodatkowych ani logosow do bundesligi, zainstalowalem patcha 1,3 od konami i pesedit.com wersje 1.5
dalem na kitserwer i zrobilem jak nalezy i nic sa druzyny bundesliga i nazwy angielskiej ligi ale nie mam zadnych logosow  druzyn prosze o pomoc co moze byc przyczyna ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej