Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2010 Patch 1.3 by PATe.Arminia
juve_fan:
Patch ogolnie mi sie podoba,ale panowie moze ktos mi pomoze bo mam spory problem,a mianowicie: zainstalowalem tego patcha i wszystko ladnie gralo,wlaczylem sobie master league zrobilem save'a i wylaczylem gre. Gdy ponownie chcialem zagrac w master league,robie sobie load a tam mi wywala do pulpitu i komunikat
"Microsoft Visual C++ Runtime library
Runtime error
Program:...ogram Files\Konami\Pro Evolution Soccer 2010\pes2010exe.
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information."
Ktos moze mi pomoc co teraz z tym zrobic? Bo sie pocieszylem tym patchem az jeden mecz :'( :'( :'(
lula83:
A ja mam yaki problem,że gdy zaczynam Master Lige drużyna z 2.Bundesligi to wszyscy moi zawodnicy maja takie same parametry(w dodatku bramkarza).Dzieje sie tak tylko z drużynami z 2.Bundesligi
SasukeKamil:
Ej ludzie, czy na tym działa ten dodatek z Championship?
es_sabbi:
a Panowie lula83 i juve_fan czytaja takie dokumenty jak readme.txt?? Tam jest wszystko ładnie napisane.
lula83:
No ja tam nie widze aby było coś na ten temat,na temat savów w ML jest ale o tym nie ma,a jeśli jest to jak to zmienić?Nie nie ma tu championship jest 2 bundesliga
Nawigacja
[#] Następna strona