Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki
Pojedyncze pilki by rudek9 (nie na zlecenie) ///Shell V - Power Ball Done///
Kamillo 82:
Ściągnąłem żeby zobaczyć texturę tej piłki i szczerze mówiąc z tego co widzę to nawet nie umiesz tekstury dobrze pokolorować a to ci zajęło 2 dni... jest bardzo słabo a poprzednie piłki to albo ze edytowane, albo banalnie proste. Sorry ale taka jest prawda ;/
M.:
Spróbuj coś takiego, tylko bez tych chmur oczywiście, tylko sama kula ziemska (chyba, że potrafisz) i żeby nie było to nie zlecenie, tylko taka propozycja ode mnie ;)
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚciągnąłem żeby zobaczyć texturę tej piłki i szczerze mówiąc z tego co widzę to nawet nie umiesz tekstury dobrze pokolorować a to ci zajęło 2 dni... jest bardzo słabo a poprzednie piłki to albo ze edytowane, albo banalnie proste. Sorry ale taka jest prawda ;/
--- Koniec cytatu ---
Już was nie lubię...się pociąć...
piotrl1997:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚciągnąłem żeby zobaczyć texturę tej piłki i szczerze mówiąc z tego co widzę to nawet nie umiesz tekstury dobrze pokolorować a to ci zajęło 2 dni... jest bardzo słabo a poprzednie piłki to albo ze edytowane, albo banalnie proste. Sorry ale taka jest prawda ;/
--- Koniec cytatu ---
a ty co taki specjalista sie znalazles ty nawet niewiesz co to pilka i jak ja zrobic.
pawelszalik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ty co taki specjalista sie znalazles ty nawet niewiesz co to pilka i jak ja zrobic.
--- Koniec cytatu ---
Ziomek przecież Kamillo to jeden z lepszych ballmakerów z FP!
Nawigacja
[#] Następna strona