Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki

Pojedyncze pilki by rudek9 (nie na zlecenie) ///Shell V - Power Ball Done///

<< < (7/23) > >>

Dabrowy00:
Najbardziej podoba mi się ta:
;)

rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajbardziej podoba mi się ta:
[obrazek] ;)

--- Koniec cytatu ---
To zasysaj i graj!

rageman:
Może zrobię ballpack z twoich piłek ? Co o tym myślisz

DaReQ93:
Prosilbym o zrobienie ballpacku (niekoniecznie "rudka9") złozonego tylko z pilek Ruchu Chorzów oraz Ekstraklasy (no moze jak styknie miejsca to i Widzew  ;D), ale tak zeby mozna go bylo odrazu wstawic do ballselectora  ;)

rudek9:
Jako iż premiera Nike Ruch Chorzów się trochę przesunie z powodu tego, że nie potrafię usunąć białych punktów z szyć przedstawię na dzień dzisiejszy alternatywę. Będzie nią Nike Total Aerow 90 I Valencia Ball; jak na razie beta, bo trzeba jeszcze poprawić żółte niedoróbki. Premiera jutro. Jak na razie możecie jarać się screenem

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
@edit
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Oto i piłka gotowa:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
inspirowałem się tym produktem:

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
@edit
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Nowa fantasy ball. Piłka Nike z logiem Mercedesa. Zapraszam do pobierania i komentowania

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej