Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki
Pojedyncze pilki by rudek9 (nie na zlecenie) ///Shell V - Power Ball Done///
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajna piłka ale wiesz z tym plagiatem to jest jednak przesada ktoś zrobił piłkę od podstawy siedział nad nią cały dzień a ktoś wziął zamienił loga na odbicie lustrzane i pisze że to jego :/
--- Koniec cytatu ---
Wiem, ale ta piłka z pes'a 6 na PES'ie 2010 jest szara na łatach jabulani od roberta09 albo "wyświechtana" ba łatach fevernowy albo roteiro. Więc się wkurzyłem i zrobiłem ją na podstawie tej jabulani od marcincza.
Sorki stary :D
marcincza:
Ludzie ogarnijcie się trochę ... Który raz mam powtarzać, że to moja piłka a nie Roberta ... Doceńcie choć raz czyjąś prace. :]
robert09:
prawda to marcincza piłka ale tylko ta pierwsza wg mnie bo każde następne przerabiał ktoś inny. W takim razie każda piłka którą ktoś wypuszcza jest plagiatem. Bo ktoś zrobił oryginał a my go używamy i zmieniamy podpisują ze to nasza produkcja. A poza tym marcincza został doceniony na począdku. A co teraz za kazdym razem jak ktos uzyje jabulani mamy pisać ze to marcincza
rudek9:
Poprawiłem wcześniejszy post. Jako iż przymierzam się do zrobienia ballpacka złożonego tylko i wyłącznie z piłek ruchu chorzów przedstawiam kolejną produkcję.
SCREEN:
DOWNLOAD:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MatiF96:
nie wiem czy sie wogole da ale bardzo prosze o zrobienie tej pilki (laty obojetnie jakie)
URL=http://img684.imageshack.us/i/tomaszbandrowskipolskai.jpg/][/URL]
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona