Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Piłki
Ballpack by cisak112 & piotrl1997 & kamilczesio4
Maychey:
No tak, taką chciałem ale identyczną zrobił kamilczesio4.
cisak112:
A tak to fajny ballpack ??
kamilczesio4:
Wiadomo pożycza się piłeczki do ballpacków ale nie piszcie że dana piłka jest wasza jeżeli nie wy ją robicie!!
Ktoś się namęczy nad piłeczką a wy napiszecie np. że 13,"Puma Ekstraklasa" by piotrl1997
No to tak:
Piłka hummel jest moja!!! czyli by kamilczesio4 więc nie przypisujcie sobie czyjeś pracy
Europass pomarańczowy pisze jak byk na łatkach by zin :D a wy napisaliście że to wy zrobiliście :D
Nike Mercurial Vapor też nie jest wasza!!!!!!Jest ona od pes-a 6 tylko ktoś ostatnio zmienił żeby znaczek nike był dobrze ale to też nie wy bo zrobił to kolega jakiś do pes-a 2009.Z resztą też ją zrobiłem!!!!
No i puma Ekstraklasy też jest moja!!!!
Ludzie przecież te piłeczki to plagiat!!!!Należy wam się za to bardzo surowa kara!!!!
A tak po za tymi piłkami to tylko nike 90 Aerow i T90 Omni gdzie zmienione tylko kolory i wklejona loga klubów w nike aerow i jednej T90
Czyli tak ocena ballpacka:
Nie dość że 4 piłki to plagiat!!!Za co powinienem dać już 1/10 to średnio zrobione T90 Omni dość dobrze zrobione 90 Aerow,nie zrobiony preview i nazwy piłek.
Ballpack powinien dostać 1/10 ale daje 2/10 za tą fajnie dość wykonaną Nike 90 Aerow Wolfsburga.
Aha i mam nadzieje że będzie edit pierwszego posta i zmienicie nazwy piłek że nie będzie napisane puma esktraklasa by piotrl1997.
I mam nadzieje że się poprawicie i nie będzie plagiatu w następnym ballpacku!!!!
cisak112:
Sorry mi powiedział że jego
kamilczesio4:
Nie no wiesz ballpack może się nazywać by cisak112 i piotrl1997 bo każdy piłeczki pożycza do ballpacka ale nikt nie pisze że piłki wszystkie są jego ;)
Nawigacja
[#] Następna strona