Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo

<< < (22/75) > >>

Miszczu11:
a wypakowujesz programem 7zip
i czy wszystkie pliki nazywają się tak samo?
a ja tez mam pytanie
czemu nie mogę grać na stadionach?
wrzucilem je do kitserver/stadiums
ale można je tylko oglądać w muzeum pes
a grać już nie bo nie ma ich :(

kubasinski15:
No wypakowuje. Part 1 wypakowało a party 2 3 4 nie i pisze że nie może tego otworzyć jako archiwum. Już myślałem że źle pobrałem ale pobierałem 3 razy i tak samo jest.

Miszczu11:
a czy pliki są o takiej samej nazwie
muszą się tak samo nazywać!
i czy ktoś rozgryzłproblem ze stadionami?

Luku:
Muszą się wypakować, jak nie to zmien ich nazwy, jeżeli nie są takie same. 2-6 partu też nie mogłem normalnie otworzyć. Ale otworzyłem pierwszy part i dałem wypakuj to się bez problemu wszystko z każdego partu wypakowało.

Każdy stadion się wyświetla, jeżeli chcesz stadion drużyny "home" to po zmienieniu z kits selection (na zolto u dolu ekranu) page upem/page downem na stadiums selector to naciśnij 7. A inne to wybiera się bodajże 8, wtedy wybór idzie po nazwach krajów pierw będą np. ARG potem np. BRA a jeszcze później POL i tak dalej.

Sorry, że tak zawile ale nie czuję się dziś najlepiej. Też się pomęczyłem, ale mi się udało. Znalazłem nawet "halę" :)

kubasinski15:
No a wszystkie muszą być w formacie ZIP? No zmieniłem ich nazwy bo miałe np. kitserver.7z.001,002 . No i przy sciąganiu zmieniłem format parta 1 na WIN RAR> I teraz też mi nie otwiera. Zacząłem pobierać od nowa parta 1. ... A i dzięki za pomoc  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej