Czyli sobie nie pogram jak mam procka 1.8 ghz, 512 mb ramu i kartę graficzną zintegrowaną nvidia geforce 6100 ?
A tak apropo to czytałem poprzednio na forum i oglądałem tutka ze stronki patch'a jak go zainstalować. No i pościągałem wszystkie pliki ,ładnie wypakowało się wszystko 7zipem i zacząłem podmieniać. Wgrałem 0_sound, 0_text, p_sound i p_text do folderu dat, do folderu dat dodałem jeszcze opmov z folderu exe_of_intro, stadiums i kitserver dałem do folderu z grą no i exe_of_intro do moje dokumenty/konami/save. Cieszyłem się że sobie popykam
Włączam grę wszystko ładnie śmiga i chcę zagrać meczyk towarzyski, wybieram lech poznań, herb jest lecha a pisze ze to sc heerenven wybieram i patrze a tam rzeczywiście zawodnicy heerenven i tak jest z całą polską ligą. Patrzałem jeszcze na nowe reprezentacje bo przecież patch je dodawał no i też herb np. nowej zelandii a piszę że to irak i w tym teamie są rzeczywiście zawodnicy iraku
A do tego jak mecz się ładuję to mi się pes wyłącza, nie wiem co się mogło stać, przed wgraniem patcha wszystko ładnie, sprawnie chodziło a teraz
Naprawdę nie wiem co mogłem zrobić źle, jeżeli wiecie w czym się pomyliłem to proszę bardzo o pomoc bo się strasznie napaliłem na tego patch'a a nie działa