Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo

<< < (5/75) > >>

Florq:
Pliki 0_sound, p_sound, 0_text, p_text oraz opmov wgrywamy do folderu dat, OF do Moje Dokumenty/KONAMI/PES6/save, kitserver do folderu z grą, a stadiony do folderu z kitserverem

:)

Czy będzie ktoś łaskaw i udostępni mi stadiony : Wolverhampton, Burlney, Birmingham, Parma, Livorno, Bari, Xerez, Sporting Gijon, Tenerife, Freiburg, Mainz, Nuernberg, Lens, Montpelier, Boulogne, Algierii, Korei Północnej, Nowej Zelandii, RPA?? W jednej paczce.. bo mam już kupę stadionów, więc po co mam pobierać jeszcze raz??

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPliki 0_sound, p_sound, 0_text, p_text oraz opmov wgrywamy do folderu dat, OF do Moje Dokumenty/KONAMI/PES6/save, kitserver do folderu z grą, a stadiony do folderu z kitserverem

:)

Czy będzie ktoś łaskaw i udostępni mi stadiony : Wolverhampton, Burlney, Birmingham, Parma, Livorno, Bari, Xerez, Sporting Gijon, Tenerife, Freiburg, Mainz, Nuernberg, Lens, Montpelier, Boulogne, Algierii, Korei Północnej, Nowej Zelandii, RPA?? W jednej paczce.. bo mam już kupę stadionów, więc po co mam pobierać jeszcze raz??

--- Koniec cytatu ---

taa,a mozę frytki do tego?:D

D17:
Pobrałem pełny Patch i jestem w 7 niebie coś pięknego... Polecam

Cris007:
Wydaje mi się że DoMManU zapomniał dać linka do OF'a którego trzeba wgrać do folderu Moje dokumenty\konami\pro evolution soccer 6

piotrek23210:
Mógłby ktoś być tak miły i wrzucić mi samego OF-a?.
Był bym wdzieczny.

Tylko taka mała proźba, tylko nie na rapida.
Z góry dzieki:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej