Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo
Miszczu11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
jest ekstraklasa oraz Górnik Łęczna, Widzew, ŁKS, Wisła Płock, GKS Katowice, Flota, Górnik Zabrze, Pogoń
niech ktoś poda slot muzyki We Are the Champions - bo podczas gdy wygrałem puchar chciałbym inną piosenkę (nigdzie nie mogę jej znaleźć)
i tak samo muzykę podczas gdy wchodzą na boisko piłkarze, nie chcę tego z piratów z karaibów, wolałbym hymn Ligi Mistrzów
to jaki to ma też slot? bo tego w ogóle nigdzie nie ma
MichW:
jest ekstraklasa oraz Górnik Łęczna, Widzew, ŁKS, Wisła Płock, GKS Katowice, Flota, Górnik Zabrze, Pogoń
niech ktoś poda slot muzyki We Are the Champions - bo podczas gdy wygrałem puchar chciałbym inną piosenkę (nigdzie nie mogę jej znaleźć)
i tak samo muzykę podczas gdy wchodzą na boisko piłkarze, nie chcę tego z piratów z karaibów, wolałbym hymn Ligi Mistrzów
to jaki to ma też slot? bo tego w ogóle nigdzie nie ma
--- Koniec cytatu ---
Proszę o darmowy jeśli jest wrzucony
Miszczu11:
dzięki za pomoc sam znalazłem
jak wchodzą na boisko to 00045 i 00046
jak puchar zdobywają to 00051, 00052, 00053
i teraz pytanie, za co odpowiada 00051, 00052 i 00053
jakbym chciał ustawić co innego we wszystkich to kiedy będzie ta, a kiedy inna??
Miszczu11:
nikt na prawdę nie wie?
patryk_96:
Witam jest to dla mnie bardzo wane . Ma ktos stadoin Korony Kielce z PES 5 do PES 6 bo ten co jest to jest Kijowy :D Jak ma ktos link to niech poda yulko dobry bo wszedze wygasly albo jak ktos ma na kompie to niech wrzuci na byle jaki serwer . Z goru thx
Nawigacja
[#] Następna strona