Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo

<< < (60/75) > >>

ryn5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam :)

Pobrałem tego patcha (pliki 0_text, p_text, kitserver, of) oprócz 0_sound i p_sound. Wszystkie pliki podmieniłem tak jak miało być i wchodzę w grę, niby wszystko działa a po wejściu w mecz wywala do windowsa. Może mi ktoś pomóc albo chociaż spróbować bo nie wiem co robić? Czy to przez to ze nie pobrałem plików dźwiękowych? Nie wiem jak temu zaradzić :(

--- Koniec cytatu ---

mi takie cuda sie zdarzały jak piłki dodawałem do gry czyli to musi być coś kitserwerem nie tak

Galowy91:
chcialem zapytac czy planuje ktos jakiegos OFa na koniec okieneczka transferowego do tego patcha, i kiedy mozna oczekiwac kontynuacji calego juz patcha na nowy sezon:)

Michał PES:
Mam pytanko co do tego patcha , gdy gram mecz towarzyski to nie ma przyśpiewek , mam je jedynie wtedy gdy gram ligę/puchar , w karierze też nie mam (ale czytałem wczesniejsze posty i widze ze w karierze są pomieszane , ja jednak nie ma przyspiewek podczas zwyklego towarzyskiego spotkania , prosze o pomoc )  , pomocy , prosze pisac tutaj lub na pw , z góry dziękuje :) , pozdrawiam .

Michał PES:
Dodam jeszcze to , że ten dodatek mam zainstalowany poprawnie , tylko nie mam tych przyśpiewek w meczach towarzyskich :(

Yoyo:
mam pytanie : czy w tym patchu jest stadion arki ?? i jaki (jeżeli jest ) ten ze sztuczną murawą czy ten stary co zburzyli ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej