Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo

<< < (63/75) > >>

ricardo2211:
czy jak nie wgram 0_sound i p_sound to patch będzie działał poprawnie tyle że bez głosu czy wystąpią jakieś komplikacje?

kmiron#10:
Będzie działał poprawnie ale bez głosu.

przemekplock:
Witam, mam ogromną prośbe. W trybie kariery są przyśpiewki innych drużyn a nie tej którą ja gram. Próbowałem Lechem i Wisła i niestety gdy grałem u siebie miałem tylko "domyślne" przyśpiewki. Proszę o pomoc

Miszczu11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mam ogromną prośbe. W trybie kariery są przyśpiewki innych drużyn a nie tej którą ja gram. Próbowałem Lechem i Wisła i niestety gdy grałem u siebie miałem tylko "domyślne" przyśpiewki. Proszę o pomoc

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam jeszcze pytanie do patcha ekstraklasa
czemu jak gram Lechem w Master League to są jakieś podrobione przyśpiewki?
przestałem grać Lechem i zacząłem Liverpoolem towarzyskie, przyśpiewki Liverpoolu są dobre! ale zacząłem grać nim w Master LEague i tam leci mi jakieś świństwo a nie przyśpiewki Liverpoolu
jak to wytłumaczyć i jak naprawić ten głupi błąd (chyba że to było zamierzone by zanudzać się jakimiś polskimi podróbkami podczas meczu Liverpoolu grając jako gospodarz)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat:  link=topic=69048.msg433253#msg433253 date=1280783331 ---KONAMI pomieszało coś z przyśpiewkami w Master League i trzeba je wrzucać pod inne sloty aby mieć je w ML.
Sloty przyśpiewek w ML to
0_sound.afs

od unknow_00310 do unknow_00314 i od unknow_00340 do unknow_00349

310 chant 1 ML
311 chant 2
312 chant 3
313 chant 4
314 chant 5
340 chant 1 ML
341 chant 2
342 chant 3
343 chant 4
344 chant 5
345 chant 1 ML
346 chant 2
347 chant 3
348 chant 4
349 chant 5

W te miejsca trzeba wsadzić przyśpiewki drużyny aby mię je w trybie ML. Można zrobić to za pomocą kitservera  lub DKZ Studio. Prościej jest za pomocą kitservera tylko trzeba mieć ten najnowszy KS bo w nim jest moduł który nam to umożliwia.

--- Koniec cytatu ---
chodzi o pliki w 0sound

Yoyo:
ma ktoś jakąś aktualizacje (chodzi mi o ofa i twarze) ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej