Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo
ZuKu:
Mam pytanie dlaczego wyskakuje błąd w czasie wypakowywania p_sound ??
Joaquin:
Proszę o pomoc. Wczoraj wgrałem sobie Ekstraklasa Patch i wszystko było ok. Ale zniknęło mi spolszczenie. Po kilku minutach uznałem, że jest jeden wielki bajzel w plikach, więc usunąłem wszystko, grę także i wszystko od nowa zainstalowałem. PES 2010 działa, ale gdy wgrałem patcha i włączyłem go to się załamałem. Lech Poznań jest jako RC Lens dla przykładu. Są inne herby i inne nazwy... Wszystko jednym słowem. Czy ktoś wie jak można ten problem rozwiązać ??
michalek_94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę o pomoc. Wczoraj wgrałem sobie Ekstraklasa Patch i wszystko było ok. Ale zniknęło mi spolszczenie. Po kilku minutach uznałem, że jest jeden wielki bajzel w plikach, więc usunąłem wszystko, grę także i wszystko od nowa zainstalowałem. PES 2010 działa, ale gdy wgrałem patcha i włączyłem go to się załamałem. Lech Poznań jest jako RC Lens dla przykładu. Są inne herby i inne nazwy... Wszystko jednym słowem. Czy ktoś wie jak można ten problem rozwiązać ??
--- Koniec cytatu ---
nie ten dzial
a mozna jeszcze loga z tego patcha?
Adamsa1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę o pomoc. Wczoraj wgrałem sobie Ekstraklasa Patch i wszystko było ok. Ale zniknęło mi spolszczenie. Po kilku minutach uznałem, że jest jeden wielki bajzel w plikach, więc usunąłem wszystko, grę także i wszystko od nowa zainstalowałem. PES 2010 działa, ale gdy wgrałem patcha i włączyłem go to się załamałem. Lech Poznań jest jako RC Lens dla przykładu. Są inne herby i inne nazwy... Wszystko jednym słowem. Czy ktoś wie jak można ten problem rozwiązać ??
--- Koniec cytatu ---
źle wgrałeś.. widocznie.
ogis09:
czy możecie wyjaśnić jak "zainstalować" tego patcha ? pliki 0_sound p_sound itd.. mają różne formaty, win. 7.zip nie wiem ktory wypakowac ;( pls . Moge podac gg rowniez..
W ogóle p_sound 0_sound,to samo ze stadionami, 0_text, kitserverem nie da sie wypakować, tylko otworz za pomoca, a jak daje 7zip czy winrar to wyskakuje blad -.-
tylko exe of intro i p_text sie wypakowuje i mozna go otworzyc za pomoca dkz_studio ??? ??? ??? ???
Nawigacja
[#] Następna strona