Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

TUTORIAL - Jak zrobic muzykę przy wejsciu piłkarzy na stadion by riko10

<< < (2/7) > >>

PaTcHmAkErEk^^:
Dzięki przyda sie :D

PaTcHmAkErEk^^:
ee a wiesz jak zrobić żeby ta muzyka była głośniej bo zrobiłem sobie sen o Warszawie, Czesława Niemena i troche za cicho da sie żeby było głośniej ??? jak nagrac czy coś ???

ElPolaco:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEee a wiesz jak zrobić żeby ta muzyka była głośniej bo zrobiłem sobie sen o Warszawie, Czesława Niemena i troche za cicho da sie żeby było głośniej ??? jak nagrac czy coś ???

--- Koniec cytatu ---

Najlepiej da sie to zrobic w programie Audacity, otwierasz daną muzyke w tym programie, nastepnie ustawiasz "Czułość", inaczej te dB na na przykład +9 i klikasz "Eksportuj jako WAV" (nie zapisuj na tym samym). To wszystko
daje screena
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

PaTcHmAkErEk^^:
a później jak zapisać bo biore zapisz i mi robi jakiś folder z  plikami o rozszerzeniu .auf i na pulpicie jakiś 1 o tej samej nazwie co mój plik i też roszerznie .aup ??? o co chodzi ???

Według mnie najlepiej jak byś mi to zrobił ja ci dam plik a ty zrobisz ok ??? :

ElPolaco:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa później jak zapisać bo biore zapisz i mi robi jakiś folder z  plikami o rozszerzeniu .auf i na pulpicie jakiś 1 o tej samej nazwie co mój plik i też roszerznie .aup ??? o co chodzi ???

Według mnie najlepiej jak byś mi to zrobił ja ci dam plik a ty zrobisz ok ??? :

--- Koniec cytatu ---

Dlatego ci sie nie zapisuje bo ty klikasz na "Zapisz projekt jako" a gdy masz skonczona prace w Audacity i chcesz zapisac plik to trzeba kliknac w "Eksportuj jako WAV". Tylko pamietaj czas odtwarzania muzyki podczas wejscia pilkarzy na boisko zajmuje tylko 46-48 sekund. Więc gdy zrobisz muzyke ktora bedzie miała 1min 60sek, to w grze tylko połowa będzie odtwarzana.
Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej