Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES2010 in PES6

<< < (5/6) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpróbuj zawsze mozesz zobaczyc ;D

--- Koniec cytatu ---

Właśnie próbuje.  :)

blackout.:
Rzeczywiście nie działa. A czy jest jakaś możliwość zrobienia tego patcha tak żeby działał pod polską wersję?

Pojawił się też nowy plik w dat e_text w którym jest język angielski,ale nie wiem jak to zrobić. Wszystkiego już próbowałem. Jak ktoś ma jakiś pomysł to pisać,bo widzę,że patch jest świetny.

SasukeKamil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERzeczywiście nie działa. A czy jest jakaś możliwość zrobienia tego patcha tak żeby działał pod polską wersję?

Pojawił się też nowy plik w dat e_text w którym jest język angielski,ale nie wiem jak to zrobić. Wszystkiego już próbowałem. Jak ktoś ma jakiś pomysł to pisać,bo widzę,że patch jest świetny.

--- Koniec cytatu ---
Nie da się. Trzeba ściągać patche które obsługują polski język. A poza tym, Polska jest jedną z kilku potęg w patchowaniu PESa, więc POLEVO i ekipa z PES 6.5 są najlepsi.  ;)

Pstryks:
Smolarek nie spamuj !!! Chcesz znowu bana czy co o.O
Ja to miałem na angielskiej wersji i działało wszystko prócz champions league to jest tylko nazwa gdzie można zrobić własny turniej...

majster^:
Champions League w tym patchu jest to Spotkanie Międzynarodowe na czystym pes-sie  :)
czyli wybierasz zespoł i grasz eliminacje do MŚ a potem glowny turniej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej