To jest Polska !! Bez kombinowania nic nie ma jak w zyciu
ale my na to nie pozwalamy, u nas przede wszystkim, liczy się normalna zabawa, a dzięki temu są jeszcze osoby, którym jak widać zależy na zabawie...
twoje argumenty nie zmienią faktu że jesteś kapusiem a tekst ,załatwię ci ze wylecisz ,jest dla mnie śmieszny bo nikim ważnym tutaj nie jesteś tak jak ja ,tylko pokazujesz ze umiesz dobrze wylizać dup... adminom pier.....ąc zwykłych graczy
Ban 7 dni 0 twoje komentarze nic nie wnosza, a psują atmosferę. Jak tak myslisz to nie masz co szukac na pesleague.pl
Może chcesz nie wiem hmmm podlizac sie adminom ? dla mnie to jest śmieszne zapodawanie na innych heh... "uwierz mi ze zalatwie tobie ze zostaniesz wywalony z ligi" "ale jakie nicki pamietasz napewno" omg co ciebie to obchodzi jak inni graja ? adminem jestes ? chcesz podlizac sie zeby miec wyzsza range na pesleague ? niech admini sie tym zajmują a nie "zwykły gracz" ważne zebys ty byl fair play a ci ktorzy nie sa poprostu nie graj z nimi i nie zapodawaj bo to jest załosne....
to samo co kolega wyżej - 7 dni
a poza tym ty psujesz od pewnego czasu "ligi" zapisujesz się i nie grasz, ale na forum masz czas bzdury gadać!! Kolejny ban
Freak to kondon olac takich fajerow co to wogole za spoleczniak ? chlopie przeciez takich ludzi to tylko kopa w leb mozna co za typ ;/ i nie mowcie ze ma racje bo kondon to moze miec racje jak ssa pale
ban do odwołania - kto się przezywa, sam się tak nazywa
pesleague.pl to zabawa, jak ktoś ma się obrażać, albo nie szanować naszych zasad niech spada.