Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
NipponJapanBoy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENippon jest do tyłu... A Barca ma 12 folderów z kitsami...
--- Koniec cytatu ---
e to nie wiedziałem :) to gitara :) , wiec jak trzeba nazwac foldery ?
jakubjedrzejak94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEX:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\docs\switch
Jak korzystać z plików switch (ostatni raz, ludzie!)
Powiedzmy, że chcesz grać Master League ..
Kliknij plik przełącznik Master League (znajdziesz go w menu Start -> PESEdit.com 2010 Patch -> pliki przełącznik)
Teraz możesz uruchomić PES i stwórz Master League
Zapisz grę
Następnym razem nie trzeba już przełączać plików, ładowanie powinno działać.
Zrób to samo dla "Become a Legend" oraz "Online" trybów, skorzystaj z odpowiednich plików przełącznika.
"Przełącznik Master League 2" dla 2. Graczy Bundesligi, z nim można wybrać dowolną drużynę z 2 dywizji niemieckich.
--- Koniec cytatu ---
Dzieki Ziomuś, jestes wielki. Widzialem ten opis ale nie wiedzialem ze dotyczy tak waznych rzeczy. Jeszcze raz wielkie dzieki.
patryk1214:
instalowalescie spolszczenie od Mastera na tym patchu bo u mnie jest po polsku Menu a juz w ML jest po angielsku i nie wiem dlaczego moze ktos cos poradzi na to ?
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEinstalowalescie spolszczenie od Mastera na tym patchu bo u mnie jest po polsku Menu a juz w ML jest po angielsku i nie wiem dlaczego moze ktos cos poradzi na to ?
--- Koniec cytatu ---
bo zle zainstalowales,
na stornce Mastera masz jasno opisane ktore pliki z kitservera masz usunac
NipponJapanBoy:
mordeczki, ma ktos może map.txt w którym jest cała Serie A i Eredivisie? bo u mnie nie ma wszystkich zespołow ;(
Nawigacja
[#] Następna strona