Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany

<< < (29/45) > >>

sweizi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa ja mam problem .. ściągnąłem patcha wszystko jak należy i mam mniejszy ekran w grze .. co zrobić ?

--- Koniec cytatu ---
a wgrales sobie fix 1.4.1 ?? jest na 1 stronie to poprawia config ;D

es_sabbi:
Panowie mam już na 100% sprawdzone i działające :) Dodałem sobie 3 nowe zespoły do tego patcha (Lecha, Legię i moją lokalną TS Podbeskidzie) - wraz z logiem, składem i strojami.

Z tego co widzę można tymi zespołami grać nawet w ML :) Mam nadzieję, że w BaL'u również bo dzięki temu mój zespół Podbeskidzie wzbogaci się o nowego napastnika - es_sabbi :D:D:D

Jutro postaram się to jakoś ująć i wrzucić na jakiś serwer i może ktoś będzie chciał sobie dorzucić te team'y :)
(to w sumie tylko dotyczy OFa + map.txt i stroje)

D.:
es sebbi jak masz Lecha to znaczy, że masz też twarz Djurdjevicia ;), mógłbyś proszę ją gdzieś z uploadować? (przeklej, megaupolad, hotfile) bardzo byłbym wdzięczny....

kamileqPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEes sebbi jak masz Lecha to znaczy, że masz też twarz Djurdjevicia ;), mógłbyś proszę ją gdzieś z uploadować? (przeklej, megaupolad, hotfile) bardzo byłbym wdzięczny....

--- Koniec cytatu ---

Przyłączam się do prośby

diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie mam już na 100% sprawdzone i działające :) Dodałem sobie 3 nowe zespoły do tego patcha (Lecha, Legię i moją lokalną TS Podbeskidzie) - wraz z logiem, składem i strojami.

Z tego co widzę można tymi zespołami grać nawet w ML :) Mam nadzieję, że w BaL'u również bo dzięki temu mój zespół Podbeskidzie wzbogaci się o nowego napastnika - es_sabbi :D:D:D

Jutro postaram się to jakoś ująć i wrzucić na jakiś serwer i może ktoś będzie chciał sobie dorzucić te team'y :)
(to w sumie tylko dotyczy OFa + map.txt i stroje)

--- Koniec cytatu ---

tak tak bardzo sie to przyda ja bym prosil tylko lecha i legie bo szczeze powiem z podbeskidzia to ja nieznam zadnego pilkarza mam swoije lolaklne kluby jak motor lublin czy start

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej