Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany

<< < (31/45) > >>

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEes sabi z uploadujesz tego ofa z lechem i legia i z  plikiem map.txt do kistow?

--- Koniec cytatu ---

jak skończe to wrzucę całość. niewiele to zajmuje a teraz nie mam jak cofnąć się aby były tylko te 2 teamy.

dorzucam właśnie 16teamów ligi Coca-Cola (2. liga angielska) + nasza ektraklase

postaram sie to za jakis czas udostepnic - na razie bez twarzy, czy przyspiewek - tylko nazwy, sklady i stroje

NipponJapanBoy:
chłopaki, jaki ptrogram polecicie do szybkiej zmiany butów piłkarzom? bo w EDIT mode trwa to długo...

es_sabbi:
Na godzinę 16:00 mam zrobione:

- Wrzucone 16 zespołów ligi Coca-Cola do slotu Premier League + ich stroje i składy (nie umiem póki co zamienić starych niemieckich herbów na angielskie),
- Dorzucone wszystkie zespoły Ekstraklasy do slotu Others + ich stroje, herby i składy.

Teraz muszę zainstalować PESa na laptopie i wrzucić i przetestować czy na innych kompach też ta zmiana będzie działać.
Muszę też sprawdzić czemu mam 16 zespołów Coca-Coli a nie 18 :/ (ona i tak liczy 24 zespoły więc nie da się zmieścić wszystkie). Podejżewam, że w slocie ligi niemieckiej zostały mi dwa zespoły z 2.bundesligi. Namierze je i przerzuce do Premier League :)

Ale dobry news to taki, że jest i Rasiak :) i Majewski :) no i rodzima Liga :)

Robi1908:
łał to wszystko zrobić w pesedit.com i wrzucisz nam ?  :)

NipponJapanBoy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa godzinę 16:00 mam zrobione:

- Wrzucone 16 zespołów ligi Coca-Cola do slotu Premier League + ich stroje i składy (nie umiem póki co zamienić starych niemieckich herbów na angielskie),
- Dorzucone wszystkie zespoły Ekstraklasy do slotu Others + ich stroje, herby i składy.

Teraz muszę zainstalować PESa na laptopie i wrzucić i przetestować czy na innych kompach też ta zmiana będzie działać.
Muszę też sprawdzić czemu mam 16 zespołów Coca-Coli a nie 18 :/ (ona i tak liczy 24 zespoły więc nie da się zmieścić wszystkie). Podejżewam, że w slocie ligi niemieckiej zostały mi dwa zespoły z 2.bundesligi. Namierze je i przerzuce do Premier League :)

Ale dobry news to taki, że jest i Rasiak :) i Majewski :) no i rodzima Liga :)

--- Koniec cytatu ---

jestem pod wrażeniem stary ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej